El FeCStival es viu en família

fecstival kids

FeCStival KIDS és el nom que rep la programació infantil de feCStival, el festival de música que es realitza al Parc Rafalafena de Castelló el proper dissabte 1 d’octubre. Les activitats i tallers, creats per a xiquets i xiquetes fins als 12 anys, s’han anat diversificant en les seues sis edicions i s’han convertit en l’espai d’entreteniment perfecte per a gaudir en família de jocs tradicionals, activitats esportives, tecnologia, contacontes i manualitats, entre altres, amb la particularitat de ser emmarcades dins d’un festival de música.

El primer dissabte d’octubre, entre les 11:00 i les 18:00 hi ha previstes més d’una vintena d’activitats, entre les quals destaquen circuits esportius, tallers d’electrònica i robòtica, jocs d’equilibri wipeout o reptes amb pistoles làser, entre altres. Les mares i pares també estan convidats a participar en tallers de moviment com acadèmia de ball o sessions d’estiraments i relaxació. A més, com ve a ser habitual, s’han plantejat una sèrie de manualitats soCStenibles, realitzades amb material reciclat. En aquesta ocasió, els monitors ensenyaran a menudes i menuts a realitzar cases per a pardals, instruments de música, coets i a cuidar les plantes d’un hort. Després de l’èxit dels darrers anys, una batukada animarà l’ambient al matí i la vesprada.

Kids&Us, que ha donat suport a l’event des de la primera edició de feCStival KIDS, torna amb els seus storytimes en anglés, adaptades a diferents edats i amb un fum de manualitats i pintacares perquè els xiquets i les xiquetes desenvolupen la seua creativitat. En aquesta edició s’incorpora KASMANI Electrodomésticos com partner del festival amb propostes per als assistents joves i no tant joves, que podran mostrar la seua habilitat com cuiners i al control de les consoles i els videojocs de moda.

L’equip de feCStival reprèn aquest espai que no es programa des de fa dos anys i recorda que, una volta acaben les activitats infantils, pares i fills poden quedar-se a gaudir dels concerts de la vesprada amb les actuacions de Dry River, Annacrusa, Sao, Shego, Fresquito y Mango i Biela. La programació de feCStival KIDS, així com les entrades infantils, estan disponibles a la web oficial del festival a partir de 4,95€ i les entrades d’adult es poden aconseguir a partir de 13,95€.

feCStivalKIDS1

_fotos de FeCStival Kids d’Adrián Morote i Nerea Coll.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!