Rototom i Formiguer uneixen forces en l’espai familiar del festival de reggae

rototom

2022 serà l’any en el qual es trenque el silenci per a moltes dates musicals de caràcter massiu. Una d’elles és Rototom, que ja mostra els últims preparatius de l’edició de retrobada amb el seu públic després de tres anys sense portar el reggae a Benicàssim.

El festival no sols ofereix música, també altres propostes concordants amb els seus valors i junt amb la programació musical, es sumen una volta més les activitats per a públic familiar, reforçades en aquesta ocasió per la col·laboració amb Formiguer (equip encarregat de l’emblemàtic Formigues Festival).

Ambdós, Rototom i Formiguer, s’uneixen per a l’ocasió amb la intenció d’omplir de contingut, diversió i consciència l’espai familiar del festival de reggae: Magicomundo. D’aquesta manera, ambdós projectes treballaran per reformular l’espai sense perdre la seua filosofia original: fomentar la creativitat i la imaginació mitjançant el joc lliure. Les arts escèniques i circenses, el joc i la reflexió seran les protagonistes de l’àrea infantil gestionada pel tàndem.

Rototom People - Otros - 2019

L’espai familiar Magicomundo es dividirà en tres àrees: l’escenari La Bambolina, que acollirà els espectacles d’arts escèniques, en la qual s’integrarà Rototom Circus. El Giocódromo, que serà la seu dels jocs i l’expressió artística corporal. I, finalment, El Cuórum, que serà el punt de reunió per a reflexionar, xarrar, compartir coneixements i descansar amb menudes i menuts.

Ja es poden conèixer algunes de les propostes artístiques que es passaran per Magicomundo durant el festival. És el cas del projecte Ciudad Feliz, de l’Asociación para la Dinamización del Arte Social. En quant als espectacles, es representarà Olicopter (protagonitzat per un clown amb pretensió d’estrella del rock), Aunche (proposta circense d’Abraham Arzate), Bambalina (representació en clau femenina de la clown Txetxe Folch), Alma (intervenció de Marta Martín de la companyia Circo Culipardo) i Cantamundos (de l’educadora musical Alba Larrey), així com un concert sorpresa.

Respecte a les activitats, hi haurà propostes de JuegODS, que tractaran de plantejar objectius de desenvolupament sostenible des del joc; tallers de niu per la revista Pantera; el NatuArte de Baobab Oci Creatiu i els jocs a càrrec d’El Pájaro Carpintero.

rototom 3

En canvi, la programació familiar no es limitarà a les més menudes i menuts. Els i les adolescents tindran el seu lloc una volta més amb Teen Yard, encara que amb novetats. L’espai s’ha reubicat junt amb el de Magicomundo amb la intenció de crear una zona unificada per al públic familiar dins del recinte de concerts. En canvi, es mantindrà la necessitat d’independència que reclama el públic juvenil.

Els tallers de ràdio, iniciació a la fotografia, edició musical i beat box o sessions de twerk feminista s’uneixen a activitats amb consciència, com descobrir la música com a ferramenta per a desactivar el racisme i la xenofòbia. A més, la pista de skate corre aquest any a càrrec del col·lectiu valencià Urbns.Co, incorporant noves rampes i un equip de skaters i riders que iniciaran al públic al món del patinatge.

Els dos espais (infantil, Magicomundo; juvenil, Teen Yard) es completaran amb el Mercado Artesano. Una tercera àrea familiar amb activitats destinada a majors i no tan majors per fomentar la reutilització de materials reciclats i biodegradables per construir nous objectes i bonics com ferramenta per mostrar l’efectivitat d’una forma de vida més sostenible.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!