Circuit Nadons: una marxa per a anar en carret de bebé

La iniciativa és, si més no, original. Una marxa esportiva i lúdica amb la particularitat que es fa amb carrets de bebé. Sí, sí, amb carrets de nadó. Vila-real repeteix aquest diumenge, 15 d’abril, el Circuit Nadons després de l’èxit que va obtenir l’any passat en la seua primera edició. Aquest diumenge s’esperen a uns 100 pares i mares amb els seus respectius carrets de nadó en un circuit que es pot fer caminant o corrent, com tu prefereixis, aquí no es competeix.

La peculiar marxa, organitzada pel Club Ciclista Pasarela-Lucciola i patrocinada per Nadons, uneix l’aspecte esportiu amb la possibilitat de passar un matí de diumenge en família i amb amics de manera sana i divertida, ja que l’únic requisit per participar en la marxa i poder optar a regals en el posterior sorteig és acudir a les 10.00 hores a la plaça Major amb un carret de nadó.

El II Circuit Nadons recorrerà els 5 quilòmetres aproximadament que separen la plaça Major de l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia, en un trajecte d’anada i tornada d’una hora i mitja. Com podeu veure a la foto que han penjat al seu bloc el Club 32 Actividades con Niños, donen ganes de participar … i si no teniu carret de nadons, si més no podeu acudir com a espectadors de tan original marxa.

Si voleu us podeu inscriure prèviament en l’establiment Nadons, al carrer Sant Miquel 31, però només són necessàries per poder rebre avituallament a l’arribada al Termet i en la volta a la plaça Major, així com per poder rebre el número del dorsal que permetrà participar en el sorteig de regals facilitats per les empreses i marques col·laboradores.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!