Portes obertes a la Jaume I: un campus per a totes les edats

La Universitat Jaume I celebra aquest dissabte, 5 de maig, de 10.00 a 14.00 les seues jornades de portes obertes. I ja van vuit edicions. Sí, ho sabem, per a molts queda lluny això de que els fills vagin a la universitat, però és una jornada pensada més en clau lúdica. Què us hi trobareu? Un munt d’activitats perquè grans i xicotets, joves i majors, comparteixin un dia al campus de Riu Sec I l’entrada és lliure. Aquí us detallem les més indicades per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. Gairebé 20 tallers i mostres lúdiques i culturals que podreu gaudir a l’àgora, la plaça central de la Universitat Jaume I. Malabars, tennis taula, io-io d’aigua, indoboard, taller de bombolles de sabó, jocs tradicionals i un llarg etcètera.

I pels que els agrade experimentar i no paren de preguntar-se perquè fins us podeu treure una acreditació com a científics per fardar amb els vostres companys de classe. Només heu de completar cinc de les activitats dels 31 tallers que us planteja la Universitat, com les sempre populars exhibicions de robots, els estands per descobrir tot el que l’ull no pot veure, el gel sec o els monitors 3D sense ulleres. I fins a un videojoc on podràs campar a gust pel campus. T’atreveixes a posar-te a prova?

Però, a més, també hi ha un tren per recórrer tot el campus, inclòs el jardí central que articula la Universitat conegut com bulevard dels sentits. Un lloc en el qual no hi ha jocs infantils però que té un munt de racons en els quals, segur, els més petits faran fora a volar la seva imaginació. I, per suposat, un parell de cafeteries per fer una parada en el camí mentre els nanos juguen al jardí sense que hi hagi cotxes a prop-només passa el Tram per la via reservada-. Tota aquesta informació i la resta d’activitats la trobareu a la web de les jornades de portes obertes.

La Diada de pintura també és un clàssic d’aquest dia lúdic-festiu per conéixer l’UJI d’una altra manera. Els qui estiguen interessats a participar s’han d’inscriure via correu electrònic, omplint un formulari electrònic o el mateix dia a la carpa d’informació. Als 1.000 primers inscrits, l’UJI i la llibreria Plácido Gómez regalaran material divers.

I per a qui ho desitge, la Universitat Jaume I també permet menjar al campus però recomana reservar taula al Restaurant Àgora o en la cantina de la Facultat de Ciències Humanes i Socials. Per a més informació, seguiu el següent enllaç.

Plànol de distribució de les activitats:

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!