Més guies de viatge i música per a conéixer el món

Abacus presenta el segon lliurament de la seua proposta de guies de viatge per a xiquets i xiquetes. Al març ens va fer un primer suggeriment en què viatjàvem a París, Venècia i Roma, entre altres ciutats. Ara completa la recomanació amb Londres, que aquest estiu acull els Jocs Olímpics, i Nova York. I com llavors, també hi ha algun suggeriment per viatjar i conèixer món sense eixir de casa.

Mi primera Lonely Planet. Londres

Edat: a partir de 8 anys
Autor: Klay Lamprell
Col·lecció: Mi primera Lonely Planet
Pàgines: 96
PVP: 9.95 €
EAN: 9788408110194
Format: rústica
Mida: 16.5 x 21.0 cm

És la veritable història de Londres, una de les ciutats més famoses del món. En aquest llibre llegiràs relats fascinants sobre persones famoses o infames, llocs subterranis i esgarrifoses, successos terribles i personatges estranys. Descobriràs anècdotes sobre grafiters, prínceps assassinats i persones d’allò més variat. Trobaràs reialesa, punks, detectius, i també menjar raríssima. Aquest llibre et mostrarà un Londres que els teus pares segurament no coneixen. Inclou les històries més fascinants, les dades més curioses i els personatges més rellevants d’una de les grans ciutats del món i més de 400 fotografies, mapes i il·lustracions.

Mi primera Lonely Planet. Nova York

Edat: a partir de 8 anys
Autor: Klay Lamprell
Col·lecció: Mi primera Lonely Planet
Pàgines: 96
PVP: 9.95 €
EAN: 9788408109167
Format: rústica
Mida: 16.5 x 21.0 cm

És el llibre més autèntic sobre una de les ciutats més famoses del món, Nova York, i compta coses increïbles sobre edificis que toquen el cel i trens que circulen sota terra, sobre un cowboy en calçotets i els seguidors més sorollosos dels Yankees; sobre frankfurts i caimans afamats; sobre inventors de gelatina i locomotores; sobre superherois, polis, cuiners i milions de rates. Descobreix una Nova York que els teus pares segurament no coneixen. Com en el de Londres, inclou dades curioses, personatges rellevants i fotos, moltes fotos, mapes i il·lustracions.

La volta al món en 25 cançons

Edat: a partir de 4 anys
Il·lustrador: Pep Brocal
Text: Toni Giménez
Llibre amb CD
Editorial: La Galera
PVP: 15 €
EAN: 9788424634254
Format: rústica amb solapes
Mida: 24,5 x 25 cm., 40 pp

Un cançoner amb cançons infantils dels cinc continents i acompanyat amb un CD. Una oportunitat per viatjar sense eixiir de casa i conéixer la cultura musical de diferents parts del planeta.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!