Eoloh! du tota la màgia del circ a la platea del Teatre Principal de Castelló

Tota la màgia del circ ficada en un teatre. Eoloh!, un espectacle circenc gens convencional pensat per gaudir en família, aterra a Castelló (Teatre Principal, del 17 al 20 de gener). Passen i vegen acròbates, contorsionistes i pallassos en una proposta carregada d’humor, risc i emoció, com tot circ com cal, però també de coreografies aèries i efectes especials de neu, aigua, foc, vent i projeccions de vídeo. Un dels espectacles més aplaudits i sorprenents dels últims mesos amb pinzellades que recorden al Circ del Sol i les obres de Broadway però amb personalitat pròpia.

Más vídeos en Antena3

 

 

Eoloh! trasllada l’espectador a un aeroport. Un cop s’apaguen els llums comença un absurd vol en un avió que mai acaba d’enlairar-se tot i normes de seguretat, reparacions urgents, intensa col·laboració amb hostesses… perquè un pertinaç tornat trastoca tots els plans. Encara que al final, el mateix Eoloh, el déu del vent, ofereix un final sorprenent, del qual no només pot gaudir el públic que ha acudit a la sala, sinó també el que es trobe pel carrer quan acabi l’espectacle.

Una successió de nombres d’acròbates barrejats amb altres de clowns fan que es passe d’un estat trepidant al riure en un tres i no res. Amb argument, dramatúrgia i direcció de Manuel Coronado, amb Teresa Nieto al capdavant de la coreografia; Vladymir Tatarchuk al capdavant de la direcció de circ i Los Quixote Brothers en la direcció de clown.

Dotze nombres representats per un elenc d’artistes que és, en realitat, una xicoteta torre de Babel on conviuen artistes de Colòmbia, Polònia, Ucraïna, Etiòpia, França, Rússia i Espanya. Els 20 integrants que componen el Cirque Style provenen de produccions de gran trajectòria circenca com el Cirque du Soleil, Afrika Afrika i espectacles de Franco Dragone i Robert Lepage.

La producció de Letsgo, la gira nacional porta Eoloh! per més d’una desena de ciutats espanyoles, promet sensacions fortes. Castelló comença 2013 amb un espectacle en gran.

Fitxa de l’espectacle

Dates: del dijous 17 al diumenge 20 de gener
Funcions: dijous a les 20.30, divendres a les 18.30 i 21.30; dissabte i diumenge a les 12.30, 18.30 i 21.30
Edat: públic familiar
Durada: 85 minuts
Lloc: Teatre Principal de Castelló
Companyia: Cirque Style
Entrades: 24 / 28 / 32 / 35 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!