‘El Carnaval de los animales’, una fusió de dansa, música i teatre amb Artes Visuales

Poc freqüent és trobar entre la programació espectacles de dansa especialment pensats per a la infància. Així que doble mèrit té la programació de El Carnaval de los animales a lAuditori i Palau de Congressos de Castelló aquest dissabte, 18 de maig, a les 19.00. Un espectacle-concert de la companyia Artes Visuales basada en l’obra del francès Camille Saint-Säens que pretén apropar el món de la dansa i la música a xiquets i xiquetes. Una obra amb una posada en escena, acolorida, dinàmica, on el treball actoral es fusiona amb les projeccions audiovisuals.

OBRA: El carnaval dels animals
COMPANYIA: Artes Visuales
QUAN: dissabte, 18 de maig a les 19.00
ON: Auditori i Palau de Congressos de Castelló
ENTRADA: 8 euros
PÚBLIC: a partir de 5 anys.

A partir del model de la faula de Camille Saint-Säens, s’aconsegueix l‘objectiu pedagògic d’associar els diferents ritmes musicals amb cadascun dels animals del carnaval, reconèixer la capacitat de comunicació amb la música, la dansa i el teatre, i aprofundir en el llenguatge musical i gestual.

Artes Visuales, compañía que gestiona la sala Zona 3, explica que la proposta que porten aquest dissabte l’Auditori de Castelló és “un procés viu, amb feedback, a través de diàlegs amb el director o amb els músics especialment recomanable per a la infància, i interactiu, ja que els actors interactuen amb les projeccions de vídeo que apareixen en tres grans pantalles i que recreen la composició de la partitura del Carnaval de los animales”.

Precisament, el compositor Saint-Säens va planejar l’obra com broma per a un dia de carnaval, així que apareixen lleons, gallines, tortugues, cangurs, ases i diversos animals més i té tocs de bon humor per aquí i per allà. De fet, el músic francès va prendre prestada música d’altres compositors i la va posar en un context molt diferent de l’original. Els actors interpreten tots els personatges de Saint-Säens i, amb la ballarina Anna Pavlova, es fonen amb aquest desfilada visual i musical d’animals.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!