Teatre, conta contes, malabars i màgia prenen el casc antic d’Orpesa

Arriba l’estiu i es multiplica l’oferta cultura i d’oci a Orpesa. I no penseu que només a peu de platja. El casc antic protagonitza un cicle de dinamització tots els dimecres de juliol (excepte el 24) en què conta contes, robots d’última generació, titelles i bufons prendran la plaça de l’Església. Disparatario, Artes Visuales, La Troupe Malabó i La Banda del Drac són les companyies que ompliran la plaça de l’Església d’il·lusions, històries fantàstiques, somnis per complir, viatges imaginaris i molta, molta diversió. Quatre espectacles per a públic familiar que conviden a gaudir d’un espai tan emblemàtic i estratègicament situat com la plaça de l’Església. Perquè l’estiu és per estar al carrer, no? A continuació teniu tots els espectacles detallats perquè gaudiu d’ells.

El pájaro que no podía volar 

Descripció: hi va haver una vegada un ocell de pedra. Era una criatura bella i màgica que vivia a l’entrada d’un preciós bosc. Encara que era tan pesat que es veia obligat a caminar sobre el terra, l’ocellet gaudia dels seus arbres dia rere dia, somiant amb poder arribar a volar… Conta contes en què es narren les fantàstiques històries que succeïen al bosc: amb la participació activa dels més menuts que interpretaran als arbres, la papallona, ​​el conillet, el ratolí i molts més. Però al bosc no tot era felicitat… de sobte hi va haver un gran incendi. Els xiquets i les xiquetes seran protagonistes de la història, ballant la dansa del foc i fent el so de pluja.
Companyia: Disparatario
Dia: dimecres 3 juliol
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Durada: 50 min.
Edat recomanada: públic familiar

Pipi y la gran búsqueda 

Descripció: Alfonsín, Pipi i Pequeñín descansen en un bagul quan no són a l’escenari. Són tres titelles de goma escuma, de poc més d’un metre d’alçada que necessiten d’ajuda per moure. Però que ningú es confongue, tenen vida pròpia: més de 2.000 espectacles a l’esquena són com per prendre-se’ls seriosament. Protagonitzen Pipi i la gran búsqueda, una història de Mima i Maya Jankovic en la qual el personatge principal, Pipi, descobreix tot el que tenim al nostre voltant més enllà del que a simple vista veiem.
Companyia: Teatre Fènix / Artes Visuales
Dia: dimecres 10 de juliol
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Durada: 50 min.
Edat recomanada: a partir de 2 anys

Este es mi reino 

Descripció: Seran dos reis? O 2 bufons? No! Són dos pallassos viatjant entre clàssics de la literatura espanyola. Una obra en què els protagonistes expliquen la seua particular visió de El Quijote i El lazarillo de Tormes en un viatge imaginari per la literatura del Segle d’Or del teatre espanyol. Un viatge de dos patans molt capaços. Entre tant de llibre, es creuaran amb el circ i la màgia més actual, un viatge on l’aprendre no està renyit amb el riure i la diversió. Un espectacle pedagògic i tendre, literari i boig.
Companyia: La Troupe Malabó
Dia: dimecres 17 juliol
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Edat recomanada: públic famliar

La Maquifest 

Descripció: concentrat vitamínic compost de cançons, elements d’animació i jocs amb una estètica cridanera i amb una escenografia inflable espectacular: un robot gegant. La Maquifest explica la història d’un quincallaire, inventor aficionat, que viatja de poble en poble comprant i venent objectes de dubtosa utilitat. Un dia inventa RR1, robots d’entreteniment de primera generació, i realitza demostracions de les habilitats festives de les seues màquine.
Companyia: La Banda del Drac
Dia: dimecres 31 juliol
Hora: 22.00
Lloc: plaça de l’Església
Edat recomanada: públic familiar

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!