Bagatge compleix 15 anys amb molt teatre i música per a tots a Betxí

Els carrers de Betxí tornaran a embolicar-se d’un ambient màgic del 13 al 18 de setembre amb la XV edició de Bagatge. Un festival que posa al carrer teatre infantil i adult durant aquest mes de setembre sense descurar la música més especial amb batucades i la participació de folk medieval. A què és una bona manera de celebrar la volta al col·legi?  El festival comença el divendres, 13 de setembre, amb Pallassos en l’Aula, de la Troupe Malabó, una activitat de 9.00 a 12.00 pensada per a acostar el circ, el teatre i el clown al col·legi, on està el públic del present i del futur. I com en edicions anteriors tindrà una actuació en el Auditori Municipal a càrrec d’Eugeni Alemany.

Com sempre i perquè no perdeu detall, us detallem tots els espectacles que s’han programat.

Animeu-vos i acudiu!

Dissabte 14 de setembre

Medieval Folk

Sinopsi: Abillats a l’estil medieval, el grup posarà en escena diverses danses en les quals no faltarà la dansa del ventre. Un animat cercaviles que no deixarà a ningú indiferent pels carrers de Betxí.

Companyia: Wyrdamur
Hora i lloc: 13.30 i a les 17.30 serà itinerant des de la plaça de l’Església
Hora i lloc: 19.30 en el Col·legi Cervantes (*EPA)

 

Un homenatge a la idiotez infinita

Sinopsi: Dimitri arriba en el seu petita acte caravana on transporta el seu circ en miniatura. Aconsegueix que li deixen actuar, munta la seua escenografia i posa hora per al començament del xou. El respectable espera a una troupe d’acròbates, malabaristes, mags… En canvi, apareix Dimitri. Un personatge que pretén fer creure a tothom que és un gran artista d’allí d’on ve i que per fi ha arribat a aquest lloc a oferir-los el seu art. Comença així un espectacle de varietats on ens presenta tots els seus nombres a través dels quals es veurà la raó de com i per què es troba en aquesta situació.

Companyia: El Gran Dimitri
Hora: 18.30
Lloc: Col·legi Cervantes (EPA)

Dilluns 16 de setembre

Els Rockin´Xics

Sinopsi: És un grup de rock amb una curiosa de manera d’interpretar les seues cançons. Amb ells el públic tornarà als anys de la ràdio, dels guateques, de la moda en un espectacle infantil carregat de música, festa i animació.

Companyia: Splai Castelló
Hora: 18.30
Lloc: Plaça Major

Dimarts 17 de setembre

T’ho dic sense acritud

Sinopsi: és un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l’humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany. Un xou que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la irreverència teatral del cabaret i la improvisació, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe. Un espectacle àcid i divertit, on el còmic, amb l’excusa de repassar algunes de les experiències més delirants de la seua vida, acaba teixint una gran sàtira sobre la crisi, la societat i els mitjans de comunicació actuals.

Humorista: Eugeni Alemany
Hora: 19.30
Lloc: Auditori Municipal

Dimecres 18 de setembre

Aquest és el meu regne

Sinopsi: Seran dos reis? O dos bufons? No! Són dos pallassos viatjant entre clàssics de la literatura espanyola. Una obra en la qual els protagonistes expliquen la seua particular visió del Quixot i El Lazarillo de Tormes en un viatge imaginari per la literatura del segle d’or del teatre espanyol. Un viatge de dos trompellots molt capaços. Es creuaran amb el circ i la màgia més actual, un viatge on l’aprendre no està renyit amb el riure i la diversió. Un espectacle pedagògic i tendre, literari i boig.

Companyia: La Troupe Malabó
Hora: 18.30
Lloc: Parc del Llaurador

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!