Cuina, pintura i escultura en anglès, tallers per aprendre experimentant

kids&Us cocina_opt

Sabem que l’anglès és una prioritat per a moltes mares i pares. Que els nostres fills adquisquen la llengua anglesa s’ha convertit en un objectiu a més curt o llarg termini, però és un objectiu. Això sí, cada vegada més famílies busquen activitats que permetisquen familiaritzar-se amb la llengua de Shakespeare d’una manera lúdica en què es potencien els aspectes orals de la llengua. Centres d’idiomes com Buddies English kids, Clap! Languages ​​i Kids&Us organitzen periòdicament activitats 100% en anglès en què es fusionen hobbies com l’art o la cuina amb l’aprenentatge de l’idioma. Si vos interessen aquestes fórmules ací vos expliquem alguns plans perquè prengueu nota. I si coneixeu més iniciatives interessants, no dubteu a explicar-nos-.es a info(arrova)espaimenut.com

LITTLE ARTIST

little artistColors, formes, textures, materials… tot es barreja en sessions en què la pintura i l’escultura es viuen 100% en anglès. Buddies English for kids ofereix tots els divendres (17.30 a 19.00) i els dissabtes (11.30 a 13.00) sessions impartides per l’artista Pablo D’Antoni en què es potencien les habilitats creatives dels menuts amb l’anglès com a llengua vehicular. A cada sessió es treballen temes diferents perquè els participants enriqueixin la seva expressivitat i el seu vocabulari. I tot guiat per D’ Antoni, amb el seu anglès americà i amb un gran feedback amb els menuts: igual els ajuda a dibuixar una palmera, que els crea un gat amb plastilina o els convida a imitar el so d’un lleó.

La inscripció (els grups són reduïts) es fa a través del telèfon de Buddies (696.465.453) i pots apuntar-te a sessions soltes atès que la temàtica varia. El preu per sessió és de 15 euros. A més dels tallers creatius , també disposen d’un programa anomenat Baby Mornings per a nadons de 18 a 36 mesos.

THE GENUINE LITTLE CHEF

kids&Us cocina_optKids&Us Castelló es posa el davantal. Quatre dissabtes no consecutius (1 i 15 de febrer i 1 i 15 de març) per gaudir de l’anglès entre plat i plat. Amb el taller Little Chef els menuts aprendran a cuinar receptes saludables i divertides, la majoria procedents de la cultura anglosaxona, i tot en anglès! Amb aquest taller es pretén que interioritzen el vocabulari i les expressions angleses a través d’una activitat dinàmica i amb l’ajuda de cançons. L’activitat es desenvolupa al restaurant Sopa de Lletres de Castelló (plaça Bucarest).

DIES: 1 i 15 de febrer / 1 i 15 de març
HORARIS: 10.30 a 12.00
PREUS: 1 sessió 20€ / 2 sessions 35€ / 3 sessions 50€ / 4 sessions 60€
EDATS: xiquets/es de 3 a 6 anys amb acompanyant, majors de 7 anys solets
RESERVA: 964.063.587

CREATIVE COOKING

creative cooking clapLa xef canadenca Caitlin Nowak imparteix els tallers Creative Cooking amb els quals Clap! Languages ​​facilita l’adquisició de l’anglès en contextos similars als d’un nadiu. Manipulant aliments, realitzant accions, seguint receptes i escoltant un anglès nadiu, xiquets i xiquetes es familiaritzen amb la llengua i milloren la comprensió oral. I, a més, amb la motivació extra de veure com aquests aliments es converteixen en plats saludables cuinats per ells mateixos. Molts menuts ja coneixen les sessions de Creative Cooking de Clap! per la seua participació a les escoles d’estiu de 2013 als col·legis José Soriano i Sanchis Yago o a l’escola de Nadal impartida en el seu centre de Vila -real .

Si esteu interessats, la propera cita amb la Creative Cooking serà a l’escola de Pasqua que també realitzaran en el seu Espai Creatiu per aprendre llengües i que combinarà sessions diàries de cuina (2 hores) amb altres activitats creatives per fomentar l’autoestima i la motivació de els participants i afavorir així l’adquisició de l’anglès. Podeu sol·licitar més informació al 964.862.813.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!