Fira Natural: el Km 0 del turisme rural per a tots els públics arriba a la Pérgola

Itinerantur_opt

La primera edició de Natural. Fira de Turisme Rural: Oci, Gastronomia i Ecologia naix per donar a conéixer i promocionar les opcions de turisme que poden practicar-se en l’interior de la província de Castelló. I, com no, fomentar el turisme de natura i la gastronomia de km 0. El certamen, que se celebra del 4 al 6 d’abril al recinte de la Pèrgola de Castelló, vos brindarà l’oportunitat de conéixer escapades en família ideals gairebé, gairebé sense eixir de casa. Així que els que vulgueu planificar unes vacances, una eixida o simplement gaudir amb els petits dels racons més singulars de la província, no vos perdau aquesta cita. En Natural trobareu propostes per a tots els públics.

El certamen, de fet, també pensa en els més menuts de la casa. Per això, els organitzadors han inclòs una zona infantil amb jocs, activitats lúdiques, tallers infantils i fins passejades en bici pel parc Ribalta pensats per entretenir els més menuts. Una programació específica que durarà els tres dies. L’escenari central també acollirà una representació infantil a una funció doble reservada per al diumenge.

L’organització ja té tot preparat per donar el tret d’eixida demà divendres, 5 d’abril, a les 11.00 hores. Tres jornades en què donaran a conèixer i es promocionaran les opcions de turisme rural que poden practicar-se en l’interior de la província de Castelló. Natural comptarà amb la participació de 44 expositors dividits en quatre grans àrees: allotjaments rurals, oci i aventura, ecologia i alimentació. I també amb l’assistència d’una dotzena d’ajuntaments de l’interior de Castelló per donar a conéixer tots els encants dels seus municipis.

En Natural, promoguda per l’Associació de Turisme Rural de Castelló (ATR), recolzada i recolzada pel Patronat Provincial de Turisme i l’Ajuntament de Castelló i organitzada per Imagina Comunicació i Eventos Roberto Regal, es donaran cita empreses, associacions i institucions relacionades amb el turisme rural de Castelló. Una oportunitat única per establir sinergies entre professionals i forjar noves relacions.

I si els xiquets tenen reservat el seu propi espai, els més grans podran assistir a tasts de vi, demostracions, xerrades, presentacions de productes… I per amenitzar les vetllades de divendres i dissabte l’organització té preparada una festa de benvinguda i una altra amb mítiques cançons dels anys 80′ i 90′. Els professionals del sector també tindran el seu espai, ja que hi ha programat un fòrum de debat per compartir experiències.

El preu per poder assistir a la fira i gaudir de les activitats programades és d’1 €. L’horari obert al públic serà divendres i dissabte de 11.00 a 16.00 i de 18.00 a 23.00 hores i el diumenge de 11.00 a 21.00 hores.

ZONA ACTIVITATS INFANTILS

DIVENDRES 4 D’ABRIL
11.00 Inauguració
12.00 Activitats lúdiques (fitxes, jocs, lectures …)
18.00 Taller de reciclatge infantil
20.00 Activitats lúdiques ( fitxes, jocs, lectures …)
21.00 Tancament zona lúdica
DISSABTE 5 D’ABRIL
12.00 Taller de reciclatge infantil
12.00 Pedalant pel Ribalta (amb Itinerantur i Burricleta)
12.00 Jocs de fusta amb Món d’ Animació
13.30 Pedalant pel Ribalta (amb Itinerantur i Burricleta)
18.00 Taller de Cabuyeria amb Viunatura
19.00 Pedalant pel Ribalta (amb Itinerantur i Burricleta)
19.30 Jocs de fusta amb Món d’ Animació
22.00 Tancament zona d’activitats
DIUMENGE 6 D’ABRIL
11.30 Espectacle infantil Trencaclosques (a l’escenari central)
12.30 Pedalant pel Ribalta (amb Itinerantur i Burricleta)
13.00 Taller de plantes amb Món d’ Animació
13.00 Activitats lúdiques (fitxes, jocs, lectures…)
13.30 Taller de reciclatge infantil
17.00 Taller de plantes amb Món d’ Animació
17.00 Espectacle infantil Trencaclosques (escenari central)
18.15 Taller de Cabuyeria amb Vianatura
19.00 Pedalant pel Ribalta (amb Itinerantur i Burricleta)
20.00 Activitats lúdiques (jocs, fitxes, lectures, …)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!