Màgia, clown, malabars i contes cantats es pujen a l’escenari

valenti pinyot_opt

Del teatre amb gust circenc de La Troupe Malabó a l’edifici Hucha a la narració oral de Valentí Piñot a la Sala Zona 3. Aquest primer cap de setmana d’abril arrenca amb aquestes dues propostes d’oci cultural per a públic infantil i familiar en què l’humor, la imaginació i la diversió es pugen a l’escenari. Els de Betxí actuen divendres dins del cicle Hucha Màgica de la Fundació Caixa Castelló i Piñot torna amb el seu Conte cantat, conte explicat el dissabte al matí a la Sala Zona 3, un espai on la cultura es veu, s’escolta i es palpa a primera fila. Veniu?

Divendres 5/abril RURAL MAGICUS

El cicle Hucha Màgica recorre al humor blanc, la màgia i els malabars de La Troupe Malabó aquest primer divendres d’abril. L’espectacle Rural Magicus aterra amb la seua ambientació medieval per a públic familiar, on el públic podrà gaudir d’una estona d’allò més divertit. Jacinto i Càndida, dos mossos de poble, parteixen rumb a la glòria a la recerca de la màgia. Càndida conduirà l’espectacle, tractant de fer una tragèdia màgica a cavall entre Shakespeare i Copperfield. Al seu costat, inseparable, trobem Jacinto, un pagerol i ordinari, bojament enamorat de Càndida l’amor no és correspost. Però com no es dóna compte de la situació, segueix intentant aconseguir l’amor de Càndida.

En Rural Magicus hi ha efectes de màgia com levitacions, la caixa d’espases o la taula flotant; també jocs de plomalls que canvien de color i altres sorprenents efectes a més de malabars i jocs de punteria. Tot amb gran sentit del ritme, participació del públic i un innocent humor blanc absurd, utilitzant tècniques de pallasso.

Tipus: teatre
Companyia: La Troupe Malabó
Hora: 18.30
Lloc: sala d’ actes de l’edifici Hucha
Entrades: gratuïta (fins a completar aforament)

Dissabte 6/abril CONTE CANTAT, CONTE EXPLICAT

Espectacle de narració oral amb Valentí Piñot. Aquest actor, narrador d’històries, observador de situacions, creador d’emocions, pallasso, aprenent de pedagog, animador i fundador i director des de 1978 de Pimpinelles Teatre torna a la Sala Zona 3 (carrer Bisbe Climent, 6 cantó) amb el seu Conte cantat, conte explicat.

La sinopsi d’aquest contacontes diu que cal saber i entendre, entendre i saber que una vegada hi havia un narrador anomenat Valentí Piñot que cantava cançons que animaven a xiquetes i xiquets. Rondalla va, faula ve, contes d’arreu del món us comptarà. Sabeu aquest conte del pare que tenia tres filles més boniques que el sol? O el conte L’home més poderós del món? Contes de bèsties, feres , animals i animalets. Com el de L’ase i la girafa, Pacte entre gossos i gats i també la història d’aquell peix que no parava de fer bombolles de colors o Ploma daurada, El ratolí Frederic, entre d’altres.

I catacric- catacrac aquest conte s’ha acabat.

Tipus: contacontes
Autor: Valentí Piñot
Hora: 11.30
Lloc: Sala Zona 3
Entrades: 4 euros
Reserva d’entrades: 699 904 351 / 964 260 515

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!