El conte clàssic ‘Juan Sin Miedo’ arriba en versió titelles al cicle CuentacuentaHucha

Juan_sin_miedo_titeres_actividad_con_niños_castellon

El teatre més proper i aquest cop també més valent arriba a la Fundació Caixa Castelló. La companyia La Luciérnaga representarà el seu espectacle de titelles per a públic infantil Juan Sin Miedo dins del cicle CuentaCuentaHucha, un clàssic de la literatura infantil adreçat a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys que cobrarà vida aquest divendres, 30 de maig, a partir de les 18.30 al Saló d’Actes de l’ Edifici Hucha. Una activitat amb xiquets a Castelló en la qual, com sempre, l’entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

Segur que la majoria coneixeu la sinopsi d’aquesta obra, però vos la refresquem per fer-vos ganes d’anar aquest divendres al teatre. Juan és un jove que no coneix el que és la por, però vol experimentar i sentir-se com els altres. Per això surt a la recerca d’aventures que li permetin conèixer i descobrir què és, precisament, la por. En el seu camí es trobarà amb una princesa de la qual s’enamorarà i un castell encantat on viuen les criatures més terribles, una bruixa, el diable i la mort, de manera que, finalment, es trobarà amb la por de la manera més imprevista que pogués imaginar.

No vos desvetllem el final perquè no perda gràcia, encara que ens imaginem que molts ja sabeu el final d’aquest conte clàssic. Però encara que la història siga coneguda, acostar-se a Juan Sin Miedo a través dels titelles ofereix sempre un valor afegit: la màgia del teatre. Que et narren les històries, que posen veus als personatges d’aquests contes clàssics que tant agrada que et llegeixin abans de dormir, de passar una vesprada més a prop de la cultura…

La companyia de titelles La Luciérnaga ens presenta un espectacle, de 45 minuts de durada, adreçat a infants a partir de tres anys amb titelles de guant o porra en què els més joves interactuen permanentment gràcies al popular conte dels Germans Grimm. Aquesta història ens permet, a més, reflexionar dels sentiments, de la nostra condició humana i de què seria de nosaltres si no sentíssim emocions en la vida.

La companyia de titelles La Luciérnaga es va fundar a Barcelona el 2003 amb el nom de Eleombiaco. Aquest mateix any estrena El Diable i la granota i El tucà cantor i participa en la XIV Mostra de Rialles a Cerdanyola del Vallès. Comença així la seua trajectòria artística participant en festivals com el XVI Festival Internacional Ciutat d’Albacete, el IV Festival de Teatre Infantil de Saragossa i en les edicions de les Festes de Colòmbia a Barcelona. Després d’un període de formació actoral amb reconeguts mestres teatrals llatinoamericans la companyia reprèn la seua activitat amb el nom de La Luciérnaga.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!