El Raval Universitari rep l’estiu a ritme de batucada i música de Trobadorets

trobadorets_opt

Els veïns del Raval Universitari de Castelló ja tenen enllestida la segona edició de la Festa de l’Estiu. Un esdeveniment amb el qual el barri no només dóna la benvinguda a la nova estació sinó que, a més, contribueix a dinamitzar un espai públic com el parc del llac. Serà el dissabte 21 de juny a partir de les 19.00 i, com és habitual en aquest tipus de celebracions, les activitats converteixen la Festa de l’Estiu del Raval Universitari en un pla amb xiquets ideal per al cap de setmana. Perquè la festa l’organitza l’Associació de Veïns del Raval Universitari però està oberta a tota la ciutat.

L’edició de 2014 arriba carregada de ritme, el que posaran Ravatukem i Trobadorets. La festa arrencarà a les 19.00 amb la rompida de l’hora a càrrec del grup de batucada del barri. Els que tingueu previst assistir, no vos priveu: porteu olles, cassoles, tambors, cullerots… tot el que se vos acudisca per fer soroll i sumar-vos a Ravatukem.

Només mitja hora després serà el torn de Trobadorets, un grup de música en valencià que canta perquè tots, grans i menuts, ballen, tararejen i s’ho passen d’allò més bé. Un concert en què sonaran temes del seu primer CD, Sons i cançons, i també alguns dels nous tema que s’incorporaran en el segon disc que estan a punt de treure.

No faltarà el concurs de postres. Tots i totes esteu convidats a participar d’aquest saborós concurs que està per llepar-se els dits. A les 22.00 es donaran a conèixer els guanyadors o les guanyadores de les postres més bo i del millor presentat.

El sopar de pa i porta començarà a les 21.00 i estarà amenitzada per la música del DJ Chris i, prop de les deu de la nit, s’encendran els fanalets flotants al llac. L’A VV Raval Universitari aconsella a tots els participants que porten espelmes, fanals, llanternes, mantes per al sopar de pa i porta i que us animeu a fabricar el vostre propi fanalet flotant. Música, pa i porta i DJ Session en família per dir-li hola l’estiu.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!