Una comèdia musical infantil i jazz per a bebés en la programació cultural de la Vall

La Vall arranca el tram final de l’any amb una programació per a públic familiar amb molt de ritme. L’última obra de teatre estrenada per Scura Splats, La festa de Donkey, i Jazzejant amb bebés conviden a acostar-se al Teatre Municipal Carmen Tur amb els menuts. La companyia vila-realenca representa aquest espectacle en què el teatre, la música i el bon rotllo es pugen a l’escenari. Serà aquest diumenge, 14 de setembre, a les 19.00. I sis dies després, el dissabte 20, repeteix Jazzejant amb bebés, una proposta musical per descobrir el jazz, el swing, el reggae, la bossa nova … als més xicotets. Perquè a aquesta actuació estan convidats els menors de 4 anys.

La festa de Donkey

festa de donkey

Dia: diumenge 14 de setembre
Hora: 19.00
Lloc: Teatre Municipal Carmen Tur
Entrada: gratuïta (fins a completar aforament)

La festa de Donkey és, en realitat, una nova versió del primer espectacle que la companyia vila-realenca Scura Splats va estrenar el 1997, però llavors amb el títol de Aniversari Animal. El que no canvia són les ganes de diversió dels particulars animals d’aquesta granja Tearal. Més de quinze anys després, la proposta de Scura Splats segueix sent la d’una comèdia musical infantil.

Aquesta faula animal inclou veu i música en directe, la composta per Monkesmusic (Luis M. Chafer i Vicent Colonques) per aportar l’atmosfera necessària. Perquè en aquesta obra la música juga un paper central.

L’argument d’aquest espectacle gira al voltant de la festa del 50 aniversari de Donkey, el ruc. Els animals que habiten amb ell a la granja li preparen una festa sorpresa. Durant el dia, i abans que torni Donkey de treballar, es generen molts problemes que es resolen amb imaginació, tolerància i bona música.

Jazzejant amb bebés

jazzeando_bebes_1

Dia: dissabte 20 de setembre
Hora: 11.00
Lloc: Teatre Municipal Carmen Tur
Entrada: gratuïta (fins a completar aforament)

Sedajazz repeteix presència a la Vall d’Uixó (i per alguna cosa serà) amb la seua proposta Jazzejant amb bebés. Una iniciativa pensada per a la qual els menors de 4 anys s’acosten a diferents ritmes musicals tan diversos com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova i que ho facin a través de l’oïda, del joc i de la experimentació. I el de l’experimentació no significa altra cosa que els menuts (acompanyats per un adult) s’apropen a l’escenari, interactuen amb els músics, proven, toquen … vaja, que no és un concert qualsevol.

Josep Hernández Reillo, Francisco Blanto ‘Latino’ i Teresa Núñez són els tres músics que guiaran al públic en aquest viatge sensorial en què els bebés compartiran sensacions, riuran, jugaran, o ballaran. O tot alhora. Maraques, xilòfons, djembés, bongoes, saxo, clarinet, percussió, guitarra … Un concert per escoltar i per interactuar de la mà de tres músics poliinstrumentistas amb una àmplia experiència com a docents que també incorporaran intervencions de caràcter teatral i mímica.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!