El Raval Universitari celebra la Festa de l’Estiu amb teatre, batucada, postres i fanalets

fiesta de la primavera raval universitari

El barri del Raval Universitari no para. I per rebre l’estiu com toca l’associació de veïns ha muntat una festa oberta a tots els ciutadans ia totes les edats amb teatre, batucada, concurs de postres, encesa de fanalets, sopar de pa i porta i ball amb DJ. No cal ser del barri per apropar-se al parc del Llac el proper dissabte 4 de juliol a partir de les 19.00 i gaudir d’una vetllada amb activitats per a públic familiar. Benvinguts a la Festa de l’Estiu del Raval Universitari!

Aquest any la festa arranca amb una obra de teatre diferent al que és habitual. Un deliciós cabaret de teatre i titelles ideat per Proyecto Caravana. Ple d’humor, amb girs inesperats, una interpretació per llevar-se el barret i, a més, en vers. Així és l’espectacle Versos en tu ventana. Molt, molt recomanable.

L’obra està protagonitzada per la catedràtica Poesia i el becari Poema, que arriben al parc del Llac del Raval Universitari per presentar una particular exposició: un recull de poemes i contes en vers que cobren vida dins dels marcs d’un vell museu atrotinat. Per posar-ho tot en ordre serà necessari ubicar als versos en les seues finestres, els titelles en els retaules i les il·lusions sobre l’escenari.

Una proposta divertida, intel·ligent, atrevida pel format de versos tan poc habitual, amb un humor blanc que arriba a grans i a menuts. I del teatre als tambors. Els que faran sonar Ravatukem. El grup de batucada nascut en el si del propi barri posarà ritme a la vesprada a partir de les 20.00. I perquè ningú es quede amb les ganes, us conviden a acompanyar-los amb tambors, olles, cassoles… tot el que se vos acudisca que face soroll i ajude a muntar festa. Als nanos, és clar, els encanta.

Mitja hora més tard començarà el concurs de postres, que arriba ja a la seua tercera edició. Receptes casolanes, heretades, tretes de Google o d’Eva Arguiñano… tot serveix per a un concurs en el qual el jurat es xucla els dits per la qualitat de les postres preparats. Els premis (al més deliciós i al més bonic) es lliuren una mica més tard. Un gran gust! El concurs de postres serà l’aperitiu del sopar de pa i porta i l’encesa de fanalets flotants al ‘llac’ que dóna nom al parc.

I, per tancar, més música. La del DJ Chris per a tots els públics. Un punt i final a la Festa de l’Estiu que, un any més, convoca l’Associació de Veïns del Raval Universitari i a la qual qualsevol que llegisca aquest article està convidada.

fiesta del verano

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!