Música per a tots els públics i animació infantil en la I Foodie Fest d’Almassora

foofie fest

La música de Noesruido i les activitats d’animació infantil programades converteixen a la Foodie Fest d’Almassora, una iniciativa que s’estrena els dies 18, 19 i 20 de setembre, en una alternativa d’oci per a la família. Amb l’al·licient de veure les tunejades furgonetes, camions i caravanes gastronòmiques d’aquest singular esdeveniment. Serà en les places d’Espanya i Pere Cornell a partir de les 20.00 hores el divendres i a partir de les 12.00 durant el dissabte i el diumenge.

Els foodtrucks -vehicles de venda de menjar en el carrer- es distribuiran en aquests dos cèntrics emplaçaments. El comboi de la fira estarà format per vehicles procedents de diferents punts d’Espanya que oferiran una àmplia oferta gastronòmica juntament amb una cuidada decoració. L’esdeveniment explicarà també amb música en directe, actuacions de DJ i animació infantil per a entretenir als més xicotets.

Al voltant de 60 taules amb cadires es distribuiran al costat de l’escenari, en una zona habilitada amb ombra per a degustar el menjar en la plaça Pere Cornell. Per la seua banda, els vehicles participants formaran una “U” en l’espai que habitualment utilitzen les casetes del mesó del vi durant la setmana de festes patronals.

foofie fest programación

Però ja sabem que als xiquets el que els tira és la programació i no la gastronomia (malgrat Master Chef), així que us expliquem que l’esdeveniment inclou una zona infantil amb activitats de dinamització i amb un bon cartell musical per a posar ritme a la cita festiva. El Foodie Fest d’Almassora ha programat les actuacions d’Antiguos Astronautas, Puro Zambra i Noesruido, que actuaran divendres, dissabte i diumenge, respectivament, al voltant de les 20:30 hores. L’objectiu és aconseguir una ambientació agradable durant el sopar en el carrer.

Antiguos Astronautas obriran el cartell a última hora de la vesprada del divendres, coincidint amb la inauguració del Foodie Fest. La banda de Castelló està especialitzada en funk i disc. La formació, de recent creació, aposta per la fusió de diferents gèneres. Puro Zambra aportarà el toc flamenc a la mostra.

I tancarà la fira l’actuació de Noesruido. Fede Trillo i David Bueno s’encarregaran d’oferir rock adaptat als més xicotets el diumenge 20 en una primera presa de contacte amb un gènere habitualment allunyat de la infància. De fet, una de les seues propostes passa per organitzar concerts per a tota la família, amb especial atenció als xiquets.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Música per a tots els públics i animació infantil en la I Foodie Fest d’Almassora

  1. Pingback: Almassora se suma a la moda de la comida sobre ruedas en la tercera edición del Foodie Fest | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!