Contaclown, Scura Plats i La Troupe Malabo donen forma al IV Assaltabarris

Troupe Malabo Top Magic

Circ, teatre de carrer, música, jocs, tallers i contacontes per a connectar diferents barris de Vila-real. Assaltabarris promou una temporada més el seu propi programa cultural i d’animació durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, amb el ferm propòsit d’acostar la cultura a cada racó de Vila-real sota el lema Essència de barri!

Aquesta quarta edició de Assaltabarris, que va arrancar el passat 19 de setembre al Barri de la Soledat i que passarà per un total de deu barris diferents en aquesta edició, compta amb uns aliats de luxe, com són Scura Plats i la seua proposta de teatre de carrer, La Troupe Malabo amb el seu particular circ i els tallers i contacontes de Contaclown. Tot açò per a convertir cada dissabte un barri en una festa, i amb entrada lliure.

Contaclown: Taller de reciclatge i contacontes

Descripció:
Contaclown organitza dos Tallers de Reciclatge Artístic molt interessants que permetrà que xiquets i xiquetes entenguen la importància del reciclatge i el respecte pel medi ambient. Aquests tallers els ensenyaran a donar forma a una simpàtica vaqueta amb tetrabricks i crear el seu propi imant de nevera a partir de materials reciclats. Finalment, Contaclown donarà vida a la història de Donyeta Lluna a través dels seus contes ecològics. Una feliç Donyeta Lluna preocupada pel fem que tira l’ésser humà. Així, a través de divertits contes, s’explicaran diferents solucions perquè xiquets i xiquetes aprenguen d’una manera diferent com cuidar el medi ambient.
Duració:
Tallers: 20 minuts per taller
Contacontes: 30 minuts
Edat: 4 a 10 anys
Quan?
24 octubre en Barri de la Torremotxa, a les 17.30
7 novembre en Barri de la Sèquia Major, a les 17.00
28 novembre en Barri del Nou Crist del Calvari, a les 17.00

Contaclown

Scura Plats. Teatre, música, jocs,…

Descripció:
La companyia Scura Plats proposa la increïble història de Trasgos, a la qual donen forma a través del teatre de carrer. Els Trasgos aconsegueixen recuperar el tresor que la tribu dels Urkos han robat als Luckystan. Quan els Trasgos tornen amb el cofre, els Luckystan celebren una festa com a agraïment; quan la festa acaba, la Reina decideix repartir el tresor entre tots els habitants del seu regne per a que els Urkos no puguen robar-ho mai més. No faltaran les cançons, ni tampoc els jocs i, fins i tot, la participació dels xiquets i xiquetes.
Duració: 60 minuts
Edat: Tots els públics
Quan?
12 desembre en Barri Botànic Calduch, a les 10.30

El particular circ de la Troupe Malabo

Descripció:
Top Magic, així es diu aquest espectacle de La Troupe Malabo en el qual els personatges de Jolina Chifer, la mestra de cerimònies, i Rebeco Hood, el seu incansable ajudant, donaran forma a un circ ple d’un humor, com ells ho defineixen, “tendre, innocent i puro” i moltes sorpreses, en el qual haurà de tot: Malabares, clàssics pallassos amb un repertori increïblement divertit, màgia, comèdia,…
Edat: Tots els públics
Quan?
31 octubre en Barri de Cervantes, a les 11.00

Mapa Assaltabarris

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!