Cicloturisme en família per la Marjaleria per a celebrar el Dia Mundial dels Aiguamolls

marjaleria 1

La campanya de sensibilització mediambiental Celebrem la Natura organitza diferents activitats dirigides a tots els públics amb el propòsit de visibilitzar i conscienciar sobre qüestions relacionades amb el medi ambient. Conèixer quin és l’entorn que ens envolta i saber de quina manera preservar-ho i conservar-ho. Amb aquestes premisses, Celebrem la Natura organitza una ruta cicloturística per la Marjaleria per a celebrar el Dia Mundial dels Aiguamolls. Serà el próxim dissabte 20 de febrer amb una excursió capitanejada per l’empresa de senderisme Itinerantur, sempre bolcada en la difusió de la naturalesa, cultura i història que amaga cada racó la província.

Un total de 21 quilòmetres que descobriran, de la mà de dos guies i intèrprets –a més d’una degustació gastronòmica-, zones que fins ara romanien en un segon pla. Una altra forma de veure l’interior i voltants de la Marjaleria amb un recorregut que va des de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló (punt de partida) fins al Pinar del Grau; descobrir què amaga aquesta zona del litoral fins al Quadro de Santiago (límit amb Benicàssim). Topar-se amb el Molí de la Font i arribar fins al Parc del Meridià, no sense abans conèixer els canals i sèquies i les ermites de Sant Francesc i Sant Roc de la Donació que acompanyaran durant el recorregut.

marjaleria 2Aquest senzill recorregut amb bicicleta desvetlarà diferents aspectes ambientals i els valors naturals i culturals de la Marjaleria i algunes zones verdes de Castelló, com els aiguamolls.

Dia: 20 febrer
Lloc i hora d’eixida: Auditori i Palau de Congressos de Castelló, a les 10.00
Distància: 21 quilòmetres (4 hores durada)
Edat: Públic familiar (xiquets i xiquetes a partir de 7 anys)
Preu: Activitat gratuïta. Necessària inscripció en inscripcionsmediambient@castello.es (grup màxim de 30 persones)

 

_fotos de Itinerantur

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!