El Circuit Titellavolta tanca la seua temporada a Vilafamés

Alcalà guia 2

El Circuit Titellavolta encara la seua última parada de la seua primera temporada. Tindrà lloc a Vilafamés entre el dijous 26 i el dissabte 28 de maig, amb la sala Quatre Cantons com a epicentre. La programació manté les activitats que s’han repetit en cadascuna de les localitats per les quals ha passat aquesta iniciativa ideada per a donar a conèixer el món del teatre de titelles, amb l’organització de la Diputació Provincial de Castelló i la coordinació de la productora castellonenca CeBe Muntatges Teatrals, més la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafamés. Totes les activitats seran gratuïtes per al públic.

En les jornades del dijous 26 i divendres 27 podrà visitar-se l’exposició de titelles preparada per CeBe Muntatges Teatrals, amb una trentena de ninots que utilitzen, o han utilitzat, en les seues representacions. A més, els visitants rebran les explicacions oferides pels actors sobre la vida i la manera de manipulació de cadascuna de les titelles.

El dissabte al matí tindrà lloc el taller de construcció i maneig de titelles a les 11.00. A la vesprada, a les 18.00, es podrà veure la representació de Los primeros burritos, a càrrec de Xarop Teatre, on els actors Carles Benlliure i Rebeca Castre –autora de l’obra- desenvoluparan una entretinguda i interactiva història que és una crit de respecte cap al món animal. L’obra comptarà amb el suport tècnic de Rubén Milián.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!