La Sala Zona 3 arranca nova temporada amb la fantasia de ‘La llave dorada y los reyes’

teatroensalazona3

Teatre per a públic familiar i adult, música, tallers, cursos, exposicions, worshops,… La Sala Zona 3 comença oficialment la seua nova temporada 2016-17 el dissabte 29 d’octubre amb una proposta per a disfrutar en familiar. La sala polivalent de noves tecnologies, art i creativitat ubicada en el carrer Bisbe Salinas recupera el divertidísimo espectacle La llave dorada y los reyes, a les 17.30, amb una aportació de 4 euros.

Teatre infantil carregat de bon humor i imaginació que disfrutarà tota la família. La llave dorada y los reyes, és un joc entre el que som i el que volem ser ple de fantasia. Animació, aventura, desimboltura i carcallades per a traure eixe altre jo, aquell del que parlava William Shakespeare en Hamlet: “Ser o no ser”. Hi haurà una clau, que obrirà les portes a la fantasia i imaginació, un lloc en què poder ser des de l’heroi o heroïna fins al príncep granota. Amb eixa clau tot serà possible per a ells i elles, i divertit.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!