Assaltabarris conquista les places de Vila-real

rockin-foto1 splai teatre

En la seua sisena edició, Assaltabarris presenta un mes de març carregat d’activitats a l’aire lliure, aprofitant l’arribada de la primavera. I, és que, Assaltabarris pren les places i barris de la ciutat de Vila-real amb la intenció de fomentar la vida en els parcs, de la mà de la Regidoria de Participació Ciutadana amb la companyia de teatre La Fam.

El cicle promou una iniciativa dinàmica i activa a través de diferents activitats socials i culturals que es reparteixen per Vila-real els dissabtes de març. Tallers de grafiti o patchwork, jocs tradicionals, amb fusta, representacions teatrals, exhibicions de circ, animació i sobretot, molta música. Activitats que poden gaudir tots els membres de la família, des dels més xiquets de la casa fins als avis, sense límit d’edat.

Assaltabarris arrancarà el dissabte 4 de març en la plaça de la Mayorazga amb l’estrena de l’última obra de teatre de la companyia valenciana La Finestra Nou Circ, al costat de quatre acròbates i malabaristes. Li seguirà una funció de clown i circ el dissabte 11 de març en Sant Ferran de la mà de A lo tonto amb En venda. El 18 de març en el jardí de la plaça Jaume I es desenvoluparà l’espectacle visual del Professor Karoli, L’home roda. I per a l’últim dissabte, 25 de març, es reserva en la plaça del Llaurador la interpretació de quatre actors en Els Rocking’ Xocs de la companyia Splai Teatre amb música en directe.

Tant els tallers, activitats i espectacles teatrals tindran lloc de 17.30 a 20.00, amb entrada lliure.

| Raquel López Nortes

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!