Arts escèniques al carrer amb el FesTam! d’Almassora

Mostra_arts_The_Troupers08

Teatre, animació i música. On? En el carrer. Per a ser més exactes, en la plaça Pere Cornell d’Almassora. Es tracta de la tercera  edició del FesTam! Amb un total de vuit propostes de qualitat que plantegen diferents formes de gaudir de les arts escèniques del 13 al 15 d’abril. Per a tots els públics i amb entrada lliure.

Què podrem trobar en la tercera edició del FesTam!? La major part de les propostes són de caràcter itinerant i combinen música i teatre. Est és el cas de The wolves de la cia. La Fam, una proposta que ens presenta a 4 brokers de Wall Street que a ritme de bateria i funky recorren el carrer.

També jocs, percussió, fusió de ritmes i coreografies amb Vertical de Bricadeira, demostrant-nos que la vida és un joc d’equilibris; o el guateque que muntaran Splai Castelló amb Rocking Xics i la seua particular forma d’interpretar cançons.

Viatges al passat, concretament als anys 80 amb Odisea 80 de Nacho Vilar Producciones i el resultat fallit d’uns personatges estranys en un missió científica que els porta a la Terra, però no a on ells esperaven. Un viatge als 80’s en el qual conviden a participar al públic, com també fa La Baldufa amb Zeppelin, amb la qual tornarem a principis del segle XX al costat d’un invents i un pilot per a viure en primera persona el món dels zeppelines.

El FesTam! aposta per propostes amb un significat molt especial com El metre de JAM, la millor forma de traslladar-nos a un món d’imaginació, la tendresa i emocions a través dels jocs. I finalment, el característic circ de la Finestra Nou Circ amb The Troupers. La programació es completa amb la instal·lació interactiva de fusta Els amics d’en Crusò de Toc de Fusta.

FESTAM_diptico-01

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!