Un estiu per a descobrir l’univers en família en el Planetari de Castelló

Planetario talleres

Explorar les misterioses nebuloses, aprendre a situar on es troba el planeta Terra en la Via Làctica o investigar què és un eclipse solar. Un estiu més, arranca la programació didàctica del Planetari del Grau de Castelló dirigit a xiquets i xiquetes de totes les edats per a donar resposta a totes les seues preguntes relacionades amb l’astronomia i la ciència. Una infinitat de tallers de manualitats gratuïts per a construir planetes amb les seues pròpies mans, desenvolupar emocionants experiments científics i gaudir de contacontes i activitats en família per a divertir-se aprenent.

Totes els tallers es desenvoluparan els mesos de juliol i agost de 18.00 a 21.00 i van dirigides per a tots els públics, incloent diversos formats d’activitats en família per a descobrir tots els secrets del món astronòmic i científic.

CUENTACUENTOS DE L’ESPAI EXTERIOR: ‘EL PROJECTE DELS 9′

‘El projecte dels 9′ vindrà marcat per una sèrie de contacontes dividits per cicles en els quals s’aprofundirà en les figures més importants que han escrit la història de l’astronomia, la física, la cosmonáutica i, fins i tot, la geologia amb Albert Einstein, Marie Curie, Mary Anning, Katia Krafft i Sylvia Earle entre moltes altres.

MANUALITATS I EXPERIMENTS: CONSTRUEIX ELS PLANETES DE LA VIA LÀCTICA

Els més xicotets aprendran els planetes amb els tallers de manualitats Art i Planetes, una manera entretinguda de memoritzar els noms dels planetes més importants de la Via Làctica mentre desenvolupen les seues habilitats artístiques a través de materials reciclats.

Arte y planetas

ASTRONOMIA I CIÈNCIA EN FAMÍLIA

La programació no va destinada solament als xiquets! Les activitats de Ciència en família arrepleguen els experiments més fascinants de la física i la química en l’exterior del Planetari, també per a majors. Per la seua banda, Astronomia en família treballarà apassionants conceptes relacionats amb els astres i la ciència en si mateixa: els hologrames, la llei de la gravetat, les nebuloses, el pèndol de Foucault… A més, el divendres 27, després d’una sessió dedicada exclusivament a conèixer els eclipses, es faran observacions amb el telescopi de l’eclipse total de Lluna previst per a aqueixa nit, a partir de les 21.30.

LUDOTECA STEAM

El Planetari de Castelló té, a més, la seua pròpia ludoteca dos dies a la setmana (dilluns i diumenge) perquè xiquets i xiquetes gaudisquen de lúdics jocs de taula, divertits tallers STEAM i una àmplia bliblioteca de la ciència. Una col·lecció quasi infinita de llibres per a fer créixer el seu interès per l’astronomia.

Pots consultar totes les activitats en la nostra agenda.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!