Màgia x Ací fa la força. Jandro i Yunke, en el festival de Vila-real

magoVaretes, capes, barrets i conills tot preparat per a una de les cites més esperades pels i les apassionades de l’il·lusionisme i de la màgia. Un any més, i ja són 12, torna el Festival de Màgia de Vila-real Màgia x ací. Un festival que segueix amb el propòsit de contagiar l’emoció i il·lusió, la creativitat i singularitat d’un treball que no és sol per a xiquets i que celebra la seua pròxima edició del 21 al 24 de març.

La màgia en totes les seues expressions, humor i espectacularitat d’una mateixa disciplina que s’adaptada tant per a un públic adult com familiar. Un festival que a més permet acostar l’il·lusionisme a la gent i despertar el seu interés. Màgia x ací, com ja és habitual, arrancarà el pròxim dijous 21 amb la seua faceta més solidària. L’espectacle Màgia Solidària de la mà de Patricia Ferrero i Andy que repeteixen novament en aquesta edició i als quals se suma el mag Miraver. Una vesprada en la qual recorreran les residències i centres d’ancians de Vila-real.

El 22 i 23 de març la màgia s’estén pels carrers de Vila-real amb els mags Héctor Sansegundo, Lebart i Mag Rafa. Dos dies de Màgia al carrer en el qual es podrà gaudir en la Plaça Major d’espectacles diferents a les 17.30 i les 19.00. I el millor és que l’entrada és lliure totes les passades.

A la nit, i després de l’èxit en els seus espectacles anteriors, gaudeix de la Gala Unipersonal a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner a les 22.30 amb Jandro, el mag més conegut de la televisió en el seu espectacle més Desgavellat amb entrades ja disponibles per 10 euros, però afanya’t que volen.

El dissabte 23 tindrà lloc el plat fort del festival ambla Gala internacional en el Auditori Municipal de Vila-real a les 22.30. Un espectacle que comptarà amb la presència de reconeguts mags internacionals i nacionals com són Yunke, Raúl Alegría, Fernando Arribas, Dani Polo i Arno. El preu de la entrada per a la Gala internacional és de 10 euros.

mago

Per a tancar el festival i perquè tota la família puga gaudir el matí de el diumenge 24 la protagonitzaran els xiquets i xiquetes amb la Gala infantil en el Auditori a les 12.00. En aquest cas amb el mag Samuel Arribas, Manolo Costa & Mindanguillo que acostaran la màgia als més xicotets. El preu de la entrada serà de 5 euros.

XII Màgia X Ací

  • Dijous 21. Residència d’ancians. Màgia solidària: Patricia Ferrero + Andy + Miraver
  • Divendres 22. Plaça Major (17.30 i 19.00). Màgia al carrer: Héctor Sansegundo + Lebart + Mag Rafa (entrada lliure)
  • Gala Unipersonal: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner (22.30) Jandro (preu 10 euros)
  • Dissabte 23. Plaça Major (11.00, 17.30 i 19.00). Màgia al carrer: Héctor Sansegundo + Lebart + Mag Rafa (entrada lliure)
  • Gala Internacional Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner (22.30) Yunke, Raúl Alegría, Fernando Arribas, Dani Polo i Arno (preu 10 euros)
  • Diumenge 24. Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner (12.00). Gala Infantil: Samuel Arribas, Manolo Costa & Mindanguillo (5€)

Les entrades es podran adquirir a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i en entrades.vila-real.es

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!