Aula Cine i Tv Kids. La incubadora per a xicotets actors i actrius en Castelló

aula cine y tv kids

I si les classes d’interpretació no serviren només per a convertir-se en un talent del cinema i la televisió, sinó també per a desenvolupar-se emocional i personal-ment? Moltes vegades, quan es parla de classes d’interpretació, ens ima-ginamos cursos adaptats únicament per a futures estreles; i si no és això, pensem que si al nostre fill o filla li agrada aqueix món, mai podrà desarro-llarse professionalment si no viu en una ciutat com Madrid o Barcelona. Però el que moltesvegades es desconeix és que la interpretació, sobretot quan parlem de xiquets i xiquetes, no sols serveix per a aparéixer en la pròxima sèrie de Netflix, sinó que també ajuda al fet que es troben amb les arts escèniques i formen part d’elles, al fet que puguen desenvolupar les seues emocions, millorar la seua creativitat a través de noves històries, empatizar amb desenes de personatges per posar-se en la seua pell, aprendre a relacionar-se amb els altres, desenvolupar la seua expressió verbal i corporal i, sobretot, poder trobar una eina pa-ra expressar-se.

Aquest és un dels objectius amb el qual Victor Antolí posa en marxa l’Aula Cine y TV Kids a Castelló (plaça Cardona Vives) o, cosa que és el mateix, un punt de trobada per a que xiquets i xiquetes de 7 a 13 anys es desenvolupen personal i emocionalment i, per descomptat, també professionalment a través de la interpretació. La clau per a poder fer-ho? L’actuació ajuda al coneixement personal, a tindre major consciència corporal, a l’evolució de l’expressió oral i fins i tot augmenta la confiança d’un mateix/a. Per a això, Antolí combina l’aprenentatge lúdic, participatiu, pràctic i dinàmic en un ambient bilingüe (castellà i anglés) en dos grups dividits per edats (un de 7 a 9 anys i un altre de 10 a 13 anys) els dissabtes al matí.

Víctor Antolí.

– Víctor Antolí.

Que algú com Víctor Antolí acabe llançant una aula d’interpretació dirigida a xiquets i xiquetes és quasi un salt lògic, sobretot si tenim en compte la seua trajectòria. Amb més d’una dècada d’experiència formant a actors i actrius joves en Aula Cine y TV, la incubadora de joves talents. Antolí signa projectes que han tingut tant ressò com Nada Será Igual, pel·lícula i web es-rie que denuncia l’assetjament escolar, i està darrere de Casting&Coach, formant a joves talents com Carmen Arrufat (La inocencia, pel·lícula que li va valdre la nominació al Goya revelació 2020), Héctor Gozalbo (El desentierro y Paraíso), Mar Linares (La mort de Guillem) o Candela Prada (Alba).

“Pensem que el desenvolupament d’habilitats tant intra com interpersonals els afavorirà en el seu creixement. Tindre, des d’edats primeres, una bona gestió de les emocions, empatia, un augment de la confiança en si mateixos, de la concentració i imaginació, l’espontaneïtat, etc., els poden ser molt útils tant en el personal com en el professional”, explica Antolí. És per això que es recolza en el joc i la diversió per a arribar a aconseguir millores en la dicció, atenció, escolta, concentració, creativitat i espontaneitat i acostar-los al món de l’interpretació des de la veritat.

Però, com i què es treballa en Aula Cine y TV Kids? “Comencen amb jocs teatrals de cohesió de grup per a crear un ambient pròxim, al costat de dinámiques davant la càmera per a guanyar confiança i seguretat. Amb això, descobreixen l’expressió corporal i treballen el personatge, tant en la seua línia externa, és a dir, com es mou i expressa, com en la seua línia interna, que vol, sent i ne-cesita”, explica Antolí. “També s’endinsen en la improvisació, amb i sense cá-mara, fent pràctiques amb els companys”.

Un dels objectius que es persegueix és que, com el propi Victor Antolí expli-ca, “tinguen consolidada una base que, als quals descobrisquen el món de la interpretación com a camí a seguir, els donarà molt d’avantatge a l’hora de treballar davant la càmera i continuar creixent com a actors o actrius”.

Si estàs interessat a l’Aula Cine y TV Kids i vols més informació, pots visitar la seua pàgina web o contactar en info@aulacineytv.com.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!