De felicitacions amb croma a animació nadalenca amb Scura Splats a Vila-real

Si t’acostes al centre de Vila-real durant les festes nadalenques serà quasi impossible que no et trobes amb alguna activitat, des de la possibilitat de gravar originals felicitacions de Nadal  animades a participar en les Animacions de Scura Splats, sense oblidar altres propostes com Nadalàndia. Tot això dins de la Campaña comercial de Navidad Vila-real 2011.

Si t’has perdut les dues jornades d’Animacions celebrades els dies 10 i 23 de desembre, encara pots portar als peques a les accions programades per al dissabte 31 de desembre de 10.30 a 13.30 i els dies 3 i 4 de gener de 17.00 a 20.00. Xiquets i xiquetes podran trobar activitats adequades a les diferents edats, amb una zona de Planeta Jocs en què practicar amb malabars, cércols, diàbolos, boles, xanques,… i jugar al tres en ratlla o a pescar, entre moltes altres opcions. La programació d’Animacions per a cada sessió és diferent, però sempre inclou també castells unflables.

La companyia de teatre i animació Scura Splats és la responsable d’organitzar aquestes accions, que inclouen també conta contes i espectacles per diferents carrers del centre. Així, el dissabte 31 es podrà veure l’espectacle Planeta K i el dimarts 3, La Maquifest, dues propostes que per si soles ja valen la pena, i si a més estan rodejades d’altres jocs i activitats, la diversió està pràcticament garantida.

D’altra banda, els que van passar el passat dissabte 24 al matí per la Plaça Major van tindre l’oportunitat de gravar en un DVD una felicitació de Nadal diferent i divertida amb la instal·lació de Dance Heads. Gràcies a la tècnica del croma, els caps dels menuts dansaven sobre els cossos de qualsevol tipus de personatges nadalencs en un original videoclip. Si et va agradar o si t’ho vas perdre i t’interessa, empreses com Dance Head realitzen les seues videogravacions també per a empreses, festes i tot tipus de celebracions.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!