Espai Menut et convida al musical ‘Alícia en el País de les Meravelles’

Si no et vols perdre el musical d’Alícia en el País de les Meravelles ara ho tens un poc més fàcil. Espai Menut i Metrònom sortegen dues entrades dobles per a la funció del dimarts 2 de gener a les 12.00 del matí en el Teatre Principal de Castelló. Com pots aconseguir-les? Molt fàcil. Només has de subscriure’t al nostre Newsletter i per fer aquest clic entraràs en el sorteig d’una de les dues entrades dobles.

La promoció comença avui dilluns 26 de desembre i acabarà el divendres 30 de desembre a les 12.00. Abans de les 15.00 hores d’aquest mateix dia, comunicarem el nom dels dos guanyadors per correu electrònic mitjançant el primer enviament de Newsletter de Espai Menut i també ho farem públic a través de Facebook. Més de 20.000 persones ho han vist ja a Madrid, t’ho vas a perdre?

El musical Alícia en el País de les Meravelles és un espectacle en el qual els xiquets i xiquetes podran gaudir de la història i les cançons dels simpàtics personatges d’aquest gran clàssic de tots els temps. L’adaptació del cèlebre relat de Lewis Carroll ha estat pensat perquè entretinga tant al públic adult com a l’infantil. I tens fins a quatre oportunitats per a gaudir-lo: el dilluns 2, a les 16.30 i a les 19.30 i el dimarts 3 de gener, a les 12.00 i a les 16.30.

Durant la funció, els xiquets poden interactuar i participar, de manera que la família sencera puga gaudir al màxim d’aquest show que conta la història d’Alícia, una jove inquieta i imaginativa que somia amb viure en un món màgic i meravellós… De la mà del senyor Conill, s’embarcarà en un fascinant viatge a aquest lloc on els somnis es fan realitat i viurà mil aventures amb la resta de personatges: la reina de cors, l’eruga blava, el sombrerer boig, etc.

Amb més de 15 anys sobre l’escenari, la companyia La Maquineta, encarregada de donar vida als personatges que desfilaran per l’escenari del Teatre Principal de Castelló, és una de les més reputades en el nostre país dins del gènere musical i infantil. Les seues adaptacions escèniques de grans clàssics com La Bella Durmiente, La Ventafocs o ara aquesta adaptació de la immortal obra de Lewis Carroll, els han valgut grans reconeixements, com el Premi Nacional de Teatre 2010 a la millor posada en escena, i les nominacions al millor musical infantil i a la millor perruqueria i maquillatge.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

4 thoughts on “Espai Menut et convida al musical ‘Alícia en el País de les Meravelles’

  1. Hola María José,

    Solamente tienes que suscribirte a nuestro Newsletter, introduciendo tu e-mail y tu nombre en el formulario que encontrarás en la parte superior derecha de la web.

    Muchas gracias por participar y por seguirnos.

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!