La fantasia d’Alicia conquista El Principal

La coqueta gata de Cheshire, la Reina de Cors, el Senyor Conill, l’Eruga Blava, Humpty Dumpty…. i per descomptat, la inquieta i imaginativa Alicia. Només acabar el musical Alicia en el País de las Maravillas tots els menuts ja tenien clar quins eren els seus personatges favorits i a més, per a arredonir la sessió, van tindre l’oportunitat de saludar-los, fer-los un bes i fer-se fotos amb ells. Grans i menuts eixien encantats del Teatre Principal després de més d’hora i mitja de teatre, cançons i fantasia a càrrec de la companyia La Maquineta.

L’excel·lent posada en escena, vestuari i maquillatge, unida a les veus i la interpretació dels actors permet entendre perquè el musical de la immortal obra de Lewis Carroll ha rebut grans reconeixements, com el Premi Nacional de Teatre 2010 a la millor posada en escena, i les nominacions al millor musical infantil i a la millor perruqueria i maquillatge. Però tractant-se d’un espectacle per a xiquets i xiquetes a partir de dos anys, el principal reconeixement que pot tindre és que els més menuts seguiren atents a les aventures d’Alicia per aquest món de fantasia durant més de 90 minuts.

La interacció amb el públic, entre el qual es trobava la Reina de Piques, per a que victoreges la Reina de Cors va ser un ganxo més d’un espectacles més que recomanable, del que quatre persones van poder gaudir amb els seus fills de forma gratuïta gràcies al sorteig d’entrades realitzat per Espai Menut. Les representacions a Castelló s’han acabat, però si vos agraden els musicals i en un futur teniu l’oportunitat de veure alguna de les versions de La Maquineta sobre contes clàssics, no vos la perdeu. Des d’Espai Menut estarem atents per a informar-vos si tornen a Castelló o comarca.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!