Les mil i una aventures del rei i la reina d’uns escacs

Zona 3-Artes Visuales et proposa per a este dissabte, 28 de gener, jugar una partida d’escacs a tamany natural amb el seu espectable La leyenda del ajedrez, una obra que viatja en el temps i en l’espai per a indagar en els orígens d’aquest joc mil·lenari. Nuria Morales Escrig i Gerardo Grau Adell podran gaudir in situ i de manera gratuïta d’esta proposta artística, didàctica i interactiva de la mà d’Espai Menut perquè són els guanyadors del sorteig de dues entrades dobles.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE ALTERNATIU
QUAN: DISSABTE, 28 DE GENER. 18.00
ON: ZONA 3 (C/Obispo Salinas, 6 Castelló)
EDAT: A PARTIR DE 3 ANYS
PREU: 4 EUROS

La leyenda del ajedrez és una proposta artística dirigida a públic infantil (majors de 3 anys) que fusiona les llegendes i realitats d’este joc extraordinari. Una obra escrita i dirigida per Mima Jankovic i amb creació visual de Maya Jankovic que convida a viatjar milers d’anys arrere i a països com l’Índia. Una posada en escena suggeridora -amb un tauler gegant i una gran pantalla- per a despertar l’interès pels escacs i, alhora, gaudir un teatre que no solament es veu, sinó que també es toca.

Dues figures, el rei i la reina (Lola Rosa i Pablo Castell), ixen del tauler, cobren vida i comencen a disputar una partida amb les figures-titelles. Mentre es desenvolupa esta partida, en una pantalla gegant es projecta la història dels escacs, que ja es jugava en l’època dels faraons. L’espectacle culmina amb una partida real jugada pels espectadors, transformats en les figures d’un gran tauler. És una representació interactiva i molt participativa, en la qual el públic juga, comenta, es diverteix i, per què no, somia.

L’obra, en la qual el públic està assegut en coixins i descalç, dura entre 55 minuts i una hora i quinze minuts. Per només 4 euros per entrada podràs gaudir d’uns escacs narrats a grandària natural. Una proposta diferent per a viure una vesprada de dissabte amb els peques.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!