Gaudeix gratis del teatre alternatiu de ‘La leyenda del ajedrez’ amb Espai Menut

Si estàs pensant en un pla diferent per a este dissabte t’ho posem en safata. Espai Menut i Zona 3-Artes Visuales et regalem dues entrades dobles per a La leyenda del ajedrez, un espectacle que viatja en el temps i de l’espai per a indagar en els orígens d’aquest joc mil·lenari. És una proposta artística, didàctica i interactiva que converteix al públic en protagonista d’una partida real. Este dissabte, 28 de gener, a les 18.00, en Zona 3-Artes Visuales(carrer Bisbe Salinas, 6 baix, Castelló).

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE ALTERNATIU
QUAN: DISSABTE, 28 DE GENER. 18.00
ON: ZONA 3 (C/Obispo Salinas, 6 Castelló)
EDAT: A PARTIR DE 3 ANYS
PREU: 4 EUROS 

Si vols conèixer els secrets dels escacs i que a més t’isca gratis solament has d’enviar un email a info(arrova)espaimenut.com amb la frase “Vull anar a La leyenda del ajedrez” en l’assumpte abans del divendres 27 de gener a les 15.00 hores. En el cos, posa el teu nom complet i un número de telèfon de contacte. Per saber si eres un dels premiats o premiades, rebràs un missatge en el teu correu i, a més a més, difundirem el nom dels guanyadors en el facebook d’Espai Menut, eixa mateixa vesprada. Ja ho saps, amb Espai Menut pots gaudir d’una vesprada diferent estalviant 8 euros.

La leyenda del ajedrez és una proposta artística dirigida a públic infantil (majors de 3 anys) que fusiona les llegendes i realitats d’este joc extraordinari. Una obra escrita i dirigida per Mima Jankovic i amb creació visual de Maya Jankovic que convida a viatjar milers d’anys arrere i a països com l’Índia. Una posada en escena suggeridora -amb un tauler gegant i una gran pantalla- per a despertar l’interès pels escacs i, alhora, gaudir un teatre que no solament es veu, sinó que també es toca.

Dues figures, el rei i la reina (Lola Rosa i Pablo Castell), ixen del tauler, cobren vida i comencen a disputar una partida amb les figures-titelles. Mentre es desenvolupa esta partida, en una pantalla gegant es projecta la història dels escacs, que ja es jugava en l’època dels faraons. L’espectacle culmina amb una partida real jugada pels espectadors, transformats en les figures d’un gran tauler. És una representació interactiva i molt participativa, en la qual el públic juga, comenta, es diverteix i, per què no, somia.

L’obra, en la qual el públic està assegut en coixins i descalç, dura entre 55 minuts i una hora i quinze minuts. Si eres el guanyador o guanyadora de les entrades que sortegen Espai Menut i Artes Visuales, enhorabona. I si no, per només 4 euros per entrada podràs gaudir d’uns escacs narrats a grandària natural.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Gaudeix gratis del teatre alternatiu de ‘La leyenda del ajedrez’ amb Espai Menut

  1. Pingback: Artes Visuales engancha con su viaje al corazón del ajedrez | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!