Als bebés els agrada la dansa: descobreix ‘Cu-cuco’

Imatges que apareixen i desapareixen, colors, objectes que cobren nous significats, sons envoltants, moviments rítmics… Són els elements amb els quals Aracaladanza acostarà la dansa contemporània als xiquets i xiquetes des de 6 mesos fins a 3 anys este diumenge, 8 de gener, en el Teatre Municipal de Benicàssim amb Cu-Cuco. És una bona oportunitat per a descobrir el món de les arts escèniques i, especialment, de la dansa. I no sol per als petits, els adults també poden acostar-se i deixar-se dur.

TIPUS D’ACTIVITAT: DANSA INFANTIL
QUAN: DIUMENGE, 8 DE GENER 16.30, 17.30 I 18.30
ON: TEATRE MUNICIPAL DE BENICÀSSIM
EDAT: 6 MESOS A 3 ANYS
DURADA: 25 MINUTS
PREU: 3€

En Cu-Cuco les ballarines que treballen sobre l’escenari utilitzen el codi de la dansa contemporània per a fer descobrir este univers a un públic al que pretenen cridar l’atenció, divertir i emocionar bussejant amb els cinc sentits en el món de les primeres sensacions.

Les directores coreográficas, Carolina Arija i Raquel de la Plaza, han utilitzat la consolidada ‘marca de fàbrica’ de la companyia madrilenya: això és, els objectes es converteixen en actors fonamentals de l’obra. I així, culleres a un vestit pegades, paraigua, cadires que giren; llums que volen, balancins, mitjons convertits en titelles, molls saltarines i globus seran utilitzats per a desenvolupar el treball escènic.

A més, la utilització de diferents sons serveix no només per a atraure l’atenció dels espectadors sinó per a estimular-los i despertar la seva curiositat.

Fa ja alguns anys, Aracaladanza va descobrir amb sorpresa i alegria un nou públic del que ja mai més s’allunyarà. Tac Tac va ser la seua primera incursió en el món de la dansa per a xiquets i xiquetes de fins a 3 anys i va ser tot un èxit: els seus somriures, els seus gatejos, les seues cares de sorpresa i la seua atenció són motius més que suficients per a repetir.

 I ho fan amb Cu-Cuco, una obra de 25 de durada i amb la direcció coreogàfica de Carolina Arija i Raquel de la Plaza i amb la interpretació de Natalí Camolez i Raquel de la Plaza o Carolina Arija i Jimena Trueba.

Els qui hi aneu comprovareu que és un públic tendre; atent; divertit; preciós; exigent; revoltós i fins i tot innocent però té una mirada sense prejudicis. I es deixa dur. Sent de xicoteta grandària, pot ocupar molt espai perquè encara que només es mou, sempre necessita acompanyants que li ajuden. Gaudiran ells, i gaudireu vosaltres. La dansa, i la seua màgia, us esperen este diumenge a Benicàssim.

I si us agrada la dansa però els vostres fills són més majors o simplement tens curiositat, el Teatre Principal de Castelló t’oferix l’oportunitat de gaudir de l’espectacle per a tots els públics El mago de Oz este dissabte i diumenge 7 i 8 de gener a càrrec de Ananda Dansa. Aquesta versió lliure del conte de Frans Baum dura aproximadament una hora i les dues sessions són a les 18.30 hores.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Als bebés els agrada la dansa: descobreix ‘Cu-cuco’

  1. Pingback: El Quijote en versión clown y para todos los públicos llega a Benicàssim | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!