Escoles de Pasqua: diversió garantida per a les vacances

La Pasqua està ja tocant a la porta. Si treballeu i encara no teniu pla per als teus fills o simplement voleu que dediquen part del seu temps lliure en activitats lúdiques i esportives, ací et presentem algunes de les propostes que ens han enviat o hem trobat a Castelló, Vila-real, Borriana, Onda, Almassora i Benicàssim. Fes-ne una ullada i si t’interessen, afanya’t perquè en algunes el termini d’inscripció s’acaba ja. Trobaràs esport, molt esport, tallers, activitats aquàtiques, oficis i costums i, fins i tot, una escola virtual per a aprendre informàtica de manera divertida . Ací t’ho contem.. 

Castelló

Activitat: Escola Virtual de Pasqua.
Descripció: proposta que té lloc del 10 al 13 d’abril al Casal Jove del Grau i al Centre Polifuncional Urban de la Quadra Salera. Està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys en la qual el component lúdic de la informàtica serà la tònica dominant. Amb jocs, exercicis educatius i coneixements sobre el funcionament de l’ordinador impartits de manera amena i divertida. Hi ha dos torns: un per a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 8 anys i un altre per a 9 fins a 12.
Inscripció: del 2 al 5 d’abril, tant al Casal Jove del Grau com al Centre Polifuncional Urban de la Quadra Salera.

Activitat: Escola de Pasqua Perisport
Descripció: Iocum organitza del 10 al 13 d’abril i de 7.45 a 15.00 una Escola amb activitats esportives, jocs aquàtics a la piscina, tallers temàtics, jocs cooperatius … al centre esportiu Perisport.
Més informació sobre preus i inscripció punxant ací.

Vila-real

Activitat: Campus de Triatló Escolar
Descpripció: jornades del 10 al 13 d’abril que combinen la pràctica de l’esport, i els seus beneficis, amb l’aprenentatge de l’anglès. Sí, no heu llegit malament. El programa inclou un apartat d’English Lessons que consisteix a afavorir l’ús de l’anglès en l’activitat física, i l’apartat pròpiament esportiu, amb natació, curses a peu i ciclisme. La proposta inclou diferents grups en funció de l’any de naixement (des de 1998 a 2005).
Més informació al bloc del Club de Triatló de Vila-real.

Activitat: Campus de de bàsquet, handbol i futbol base
Descpripció: el XVII Campus Bàsquet per a aquells nascuts entre 1999 i 2006 es realitzarà del 10 al 12 d’abril de 9.00 a 13.30, amb un preu de 20 euros. El VI Campus Handbol, de l’11 al 13 d’abril en horari de 10.30 a 13.00 i de 16.00 a 18.00, té un preu de 10 euros i està obert a participants de 6 a 15 anys. Pel que fa al III Campus de Futbol Base serà també del 10 al 13, de 9.00 a 14.00, per als nascuts del 2000 al 2006, i el preu és de 75 euros.

Burriana

Activitat: Més contents que unes Pàsques.
Descripció: alternativa d’oci per als xiquets d’Infantil i Primària del 10 al 13 d’abril mitjançant tallers i jocs d’interior i exterior al Casal Jove de Borriana i voltants en horari de 9.00 a 13.00 hores.
Preinscripció: fins al 2 d’abril, en horari de 9.00 a 14.00 i de 16.30 a 21.30 al Casal Jove. Fitxa d’inscripció.

Activitat: XXIII Setmana Cultural del Centre d’Estudis Rafael Martí de Viciana
Descripció: inclourà un concurs artístic, un taller d’art i actuacions de música i dansa obertes al públic els dies 2, 3 i 4 d’abril, més una exposició d’instruments que s’inaugurarà el 31 de març. El programa es completa amb una àmplia varietat de tallers per a l’alumnat del centre.
Més informació al seu web.

Onda

Activitat: Escoleta de Pasqua
Descripció: Pasqua és el inici del bon temps després d’una llarga temporada de fred. Els participants d’aquesta Escoleta gaudiran d’activitats càlides i especials. El centre d’interès seran els oficis i costums, expliquen des de Món d’Animació. A partir d’aquí es farà un recorregut per diferents oficis, professions i tradicions, perquè nens i nenes coneguin i experimentin el valor del treball, l’esforç, les tradicions … Així que, si no vols que t’ho expliquin, apunta’t. L’activitat està programada per als dies 5, 10, 11, 12, 13 i 16 d’abril.
Preinscripció: fins el 30 de març bé de forma presencial al Centre d’Ocupació i Cultura bé en línia. El dia 31 es publicarà la llista d’admesos, el 2 i 3 d’abril es formalitzarà la matricula i el 4 se celebrarà una xerrada informativa als pares a La Cassola.

Almassora

Activitat: Escola de Pasqua 2012
Descripció: L’Escola, que s’impartirà entre el 10 i el 13 d’abril al col·legi Germans Ochando, entre les 7.30 i les 14.00 hores, permet conciliar la vida familiar i laboral a través de tallers, jocs i activitats lúdiques de tot tipus per els petits d’entre 2 i 12 anys.
Matrícula: fins al dijous 29 de març al SIAC, a la planta baixa del nou consistori. S’ha de complimentar un formulari i aportar la documentació requerida. Per a més informació telefonar a l’Ateneu Jove.

Benicàssim

Activitat: Campus d’Handbol
Descripció: és una concentració (pels matins) al pavelló municipal de Benicàssim els dies 11, 12 i 13 d’abril a les persones que nominaràs passar-ho molt bé amb jocs populars, també tindrem un concurs de dibuix, sortejos, i practicarem esports com bàsquet, futbol … però sobretot HANDBOL i molta, molta diversió!! Està dirigit a alumnes de 3 º, 4 º, 5 º i 6 º de Primària.
Preinscripció: punxa ací i trobaràs tota la informació necessària per apuntar-s’hi.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!