Vila-real es converteix en escenari de trucs i fantasia per art de màgia

Tres dies dedicats a la màgia amb gran quantitat d’activitats al carrer, un espectacle d’escapisme, una gala infantil i una gran gala internacional amb els millors mestres dels trucs, la fantasia i la il·lusió. T’ho vas a perdre? Sota la direcció del mag Yunke, un dels mags espanyols de major prestigi internacional, el festival Màgia x ací de Vila-real arriba ja a la seua cinquena edició.

 

Divendres i dissabte toca Màgia al carrer!, una proposta de jocs de participació, on el públic gaudeix d’un món màgic, on res és el que pareix. Les accions i actuacions de carrer (sis en total, dos divendres i quatre dissabte), mesclades amb la picardia i l’engany dels personatges, situen tot aquest espectacle a mitjan camí entre les barraques de fira i el circ ambulant. Els mags Patri Zenner (Espanya), Mad Martin (Argentina) i Brando & Silvana (Argentina) faran passar una bona estona als espectadors.

I dissabte a la nit i diumenge de matí arribarà la Màgia al teatre! a l’Auditori Municipal. Dissabte amb la gala internacional amb la participació de mags de païssos com Alemanya, Argentina, Espanya i França, que culminarà a les 24.00 a la plaça Major amb una actuació d’escapisme a càrrec del mentalista Víctor Cerro. I diumenge de matí serà l’hora de la gala infantil amb Karim amb un espectacle barreja de màgia visual i comèdia i Erick Lantin & Valerie, mags professionals de reconegut prestigi a tota Europa que us deixaran atònits amb el seu xou.

Ací tens tota la informació que necessites per a gaudir del festival Màgia x ací, tant al carrer com al teatre. Consulta llocs, horaris, mags i espectacles. Ja ho saps, tens una cita amb la màgia. Vila-real t’espera.

Màgia al carrer!

Divendres 23 de març Plaça Major
De 17.00 a 18.00 i de 18.30 a 19.30

Dissabte 24 de març Plaça Major
Matí d’11.00 a 12.00 i de 12.30 a 13.30
Vesprada de 17.00 a 18.00 i de 18.30 a 19.30

Patri Zenner: la dama màgica

El màgic viatge de Patri Zenner és un espectacle de carrer, itinerant i per a tota la família on es barregen la falconeria, la màgia de Patri al costat dels éssers del bosc i les llegendes; i l’escenari del qual és Vila-real. Una simpàtica bruixeta acompanyada de la seua moixa Alba i la fada Melusina, recorre els carrers de Vila-real en un estrany vehicle de vímet a pedals que té un arc del que penja un calder en el qual constantment es cou la pócima de la il·lusió, desprenent bombolles de sabó que en explotar porten a tots els presents a un món de fantasia. La bruixeta es passeja en el seu vehicle per Vila-real fent parades, i en cada parada fa un espectacle.

En aquests espectacles el públic podrà veure nombres musicals, nombres de màgia d’interacció amb el públic, podrà veure com la moixa Alba fa màgia…

Mad Martin: màgia còmica

És un mag, un showman, un presentador, un artista polivalent, que ha recorregut innombrables escenaris oferint espectacle i diversió garantida. Humor màgic, un xou on la màgia, l’humor, la música i la posada en escena, converteixen el truc més simple en un espectacle que va més enllà de la imaginació. Chuan-Tun és l’última creació de Mad Martin, un mag xinés molt particular, que combina la màgia i l’humor ‘groc’ a parts iguals, fent les delícies dels xiquets i adults. Si t’agrada la màgia, l’humor, la sorpresa i el riure, amb Chuan-Tun açò està garantit!

Brando & Silvana: il·lusionisme i mim

Brando és il·lusionista de professió. Ha participat en diversos congressos de m àgia a Argentina, Mèxic i Holanda. A més és docent en màgia per a xiquets i adults. Silvana per la seua banda es va formar amb Brando a nivell de màgia, a més de ser manyaga professional, així com també és actriu, malabarista i pallassa. Encara que són argentins, Brando & Silvana viuen actualment a Barcelona, i vindran a Vila-real a presentar el seu espectacle Mágico Varieté. Han creat diversos espectacles que han sigut reconeguts a nivell internacional com La Casa de Los Sueños, Magia y Mimo, Mágicas Torpezas, Acto del Botones

Mágico Varieté és un espectacle de màgia de carrer, el qual combina la màgia i el teatre amb el mimo i els malabars. Apte per a tots els públics, visual i participatiu. Ha sigut guardonat amb el primer Premi Street Magic Festival en St Wendel (Alemanya, 2011).

Màgia al teatre!

Dissabte 24 de març 22.30 Auditori Municipal
Gala internacional amb Félix (Espanya), Karim (Espanya), Mad Martin (Argentina), Mikael Szanyiel (Alemanya) i Erick Lantin & Valerie (França).
Entrada 5 euros

I després de la gala… L’Escapada de Víctor Cerro – Plaça Major – 24.00

Diumenge 25 de març 12.00 Auditori Municipal
Gala infantil a càrrec dels mags Karim i Erick Lantin & Valerie
Entrada 3 euros

Karim: un mag suggeridor

A causa de la seua formació teatral, Karim és sens dubte un artista versatil que té un segell molt particular i un estil propi molt marcat. Combina efectes visuals com les ombres xinesques o espectacles de manipulació amb màgia còmica. Les seues actuacions són una barreja de màgia visual i comèdia, realitzant en ocasions només monòlegs o combinant-los amb la màgia. Malgrat la seua joventut, ja ha actuat per tot el món, en llocs tan prestigiosos com el Magic Castle dels Àngels (EUA), a Colòmbia, a Àsia,… fins i tot en creuers a través dels oceans.

Karim és un artista en constant evolució, cercant sempre noves formes de comunicació amb el públic. El seu propòsit és sorprendre, emocionar i divertir a l’espectador, fent de cada espectacle alguna cosa única i original.

Erick Lantin & Valerie: màgia i feres

Han actuat al costat dels seus felins a Espanya, França, Suïssa, Portugal, Japó, Xina… Són mags professionals des de fa ja més de vint anys i han muntat junts una de les produccions més importants de màgia d’Europa. Però no una màgia qualsevol, és una màgia molt estudiada, preparada i entrenada. Com el mateix Houdini, en els seus mítics i inspiradors nombres d’escapisme, amb Erick i Valérie podem assistir a un xou realment sorprenent on res és el que sembla i és tan real que es viu amb tota intensitat.

Veure aparèixer i desaparèixer a feres davant els atònits ulls del públic o assistir a un magnífic i impossible nombre on Valérie s’escapa dels seus lligams d’una forma sorprenent, ens fa presagiar sens dubte que ens trobem davant un treball de magnífica qualitat i complexitat tècnica i artística.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Vila-real es converteix en escenari de trucs i fantasia per art de màgia

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!