El circ més clàssic viatja de Castelló a Borriana amb ‘Inolvidable’

La gira del Gran Circo Americano, que va fer parada a Castelló del 10 al 20 de maig, s’atura a l’aviguda de la Mediterrània (en la platja de l’Arenal). El seu nou espectacle, Inolvidable, fusiona el circ més clàssic amb efectes especials i avantguardistes per entretenir, divertir i sorprendre el públic. Sis funcions del 25 al 28 de maig a la localitat de la Plana Baixa. Uns 90 minuts de durada -a més d’un descans d’entre 10 i 15 minuts- en què pallassos, malabarismes i acrobàcies de tota la vida compartiran la pista amb propostes clàssiques i innovadores. En Castelló van ser quinze funcions (dimecres, dijous i divendres a les 19.00, dissabtes a les 17.30 i 19.30 i diumenges a les 12.30, 17.30 i 19.30)

Entre aquestes propostes, els Yankees Acrobatics Stars. Cinc artistes que realitzen salts acrobàtics i creen piràmides humanes tot amanit amb música hip hop i rap americà, un autèntic homenatge a les arts circenses. I amb ells comença l’espectacle. Els motoristes de l’impossible també deixaran a més d’un bocabadat oberta amb les seves creus impossibles en una esfera metàl·lica de tot just quatre metres de diàmetre. I és cert, pareix increïble que dos motoristes es puguin creuar en un espai tan reduït.

Sense oblidar els malabarismes d’Ayres a ritme de Living la vida loca de Ricky Martin; els nombres d’il·lusionisme premiats al Festival de Circ de Nova York; els exercicis de l’atleta àrea Miss Vivian a nou metres d’altura o la reina d’un objecte tan americà com el hula hoop: Miss Deborah, que arriba a fer girar fins a 30 anelles al voltant del seu cos.

I, és clar, rialles i més rialles amb les pallassades de Pepín, Lleó i el jove clown Elvis. Són els que fan de fil conductor de l’espectacle, els que es barregen amb el públic -a algun li toca formar part de l’espectacle- o guanyen temps per permetre que la pista canvie entre nombre i nombre. I, per descomptat, tenen els seus alts i baixos amb el mestre de cerimònies, personatge que no pot faltar en un circ que es pree.

Inolvidable és una successió de nombres, uns més embastats que altres, amb música a tot tren i llums, molt joc de llums. I a més del que passa a la pista, personal del circ es passeja entre el públic amb un parell d’animals -entre ells una cria de lleó- per fer-se fotos amb el públic. Et proposen comprar-les, però si no vols no insisteixen.

El Gran Circo Americano també representa números amb animals com elefants, tigres i fins i tot un rinoceront -tot just fa una volta a la pista però les seues dimensions sorprenen els xicotets-. En la seua presentació prometen “un espectacle que no deixarà ningú indiferent “i per això conviden a que” no deixeu que us l’expliquen i viatgen a un món màgic ple d’il·lusió, risc i fantasia”. Les entrades es poden adquirir mitjançant la web del circ mateix o en les taquilles. Però la millor oferta de preus la podeu trobrar en Atrápalo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!