La versió teatral i musical de ‘Lazy Town’ arriba a l’Auditori de Castelló

Les piruetes de Sportacus i les seves aventures amb els amics de Lazy Town salten del televisor a l’escenari de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. De sèrie d’animació infantil a musical: No hay pereza en Lazy Town. Un espectacle que trasllada als escenaris l’univers de la popular sèrie de televisió mitjançant un muntatge que combina música, teatre i ball. Una única funció a la Plana, el dissabte 26 de maig a les 18.00, en què Vila Mandra estarà més a prop que nunco dels seus fans.

TIPUS D’ACTIVITAT: MUSICAL
QUAN: 26 DE MAIG A LES 18.00
ON: AUDITORI I PALAU DE CONGRESSOS DE CASTELLÓ
EDAT: TOTS ELS PÚBLICS
PREU: 15 € i 18 €

No hay pereza en Lazy Town és la versió teatral de la sèrie de televisió islandesa ambientada en un colorista i alegre poble, que s’ha convertit en la favorita d’un gran nombre de nens del nostre país. Molta gent no sap que va ser precisament una exitosa obra de teatre infantil la que va suposar el germen d’aquest espai televisiu, que s’ha emès ja en 128 països. El musical connecta amb el públic gràcies a les enganxoses i divertides cançons de la sèrie de televisió.

L’obra gira al voltant dels mateixos arguments que els capítols televisius. En aquesta ocasió, el malvat Robbie Rotten (Retos en castellà) es vol assegurar una vegada més que ningú en Lazy Town practique exercici i porte una dieta saludable. Per això, tracta de convèncer al xicotet Ziggy, perquè eviti menjar qualsevol Sportchuche i sobretot no practique cap esport.

Mentrestant, a LazyTown s’està celebrant un torneig de futbol i per descomptat Ziggy participa. Robbie intenta enganyar disfressant de Dr Rottenstein i del mag Rottenello.

Però per molt que el Sr Rotten intente enganyar els xiquets de Lazy Town, el superheroi de la ciutat Sportacus -que va en auxili de qui ho necessita, ajudant a tots a portar una vida més saludable- i la seua millor amiga, la feliç i encantadora Stephanie, no l’hi permetran.

Les entrades es poden adquirir a El Corte Inglés, a les taquilles de l’Auditori (el dia de l’espectacle es posa un 5% de l’aforament a la venda) i al Teatre Principal.

La sèrie es va popularitzar a Clan TV, el canal infantil de TVE, però des del mes de març va traslladar la seua emissió a Boing, el canal temàtic infantil de Telecinco. No són poques les curiositats que envolten aquest fenomen televisiu dels últims anys, com la història del seu protagonista, Magnus Scheving, que abans que actor va ser gimnasta. Encara que aquesta dada no sorprèn veient les cabrioles que és capaç de fer.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!