Màgia a parells: el festival Mágico a Castelló i Yunke a Burriana

El Festival de Màgia de Castelló arriba a la seua dissetena edició. I torna als seus orígens, al Teatre del Raval. Aquest divendres, 25 de maig, i dissabte podreu gaudir d’un espectacle de màgia familiar que “sorprendrà”, explica Tino Doménech, integrant del grup de mags de Castelló Mágico (orgaizador de l’esdeveniment) i que enguany a més actuarà com a mestre de cerimònies. Les dues funcions se celebren a les 19.00 (les taquilles s’obren una hora abans) i l’entrada costa 4 euros.

Els dos dies ofereixen la mateixa funció. L’objectiu és facilitar que el públic puga gaudir del abracadabra, del no res per ací res per allà, .. en fi, de la màgia en estat pur ja que en edicions anteriors amb una única funció moltes persones es quedaven sense entrada.

“El públic podrà gaudir d’espectacles de màgia de tota mena: mentalisme, aparició amb animals, ventriloquia, desaparicions … És, en definitiva, una màgia familiar per a tots els públics”, explica Tino Doménech qui presentarà la gala.

Sobre l’escenari hi haurà els mags Carlos Viruete, Karis, conegut en altres cicles com el Hucha Màgica de la Fundació Caixa Castelló; el polifacétic Iván Arribas, de Burriana; Jorge Arnau, mag Arnau, de Nules, el mag Jula de Castelló. Tot presentat per Tino Doménech com a conductor de la gala i coordinat pel mag Frisco, fundador del Festival.

“És un espectacle entretingut i qui prove, repetirà. Normalment a qui no li agrada la màgia és perquè s’ho pren com un desafiament en lloc de veure’l com, per exemple, una obra de teatre. L’objectiu és passar-s’ho bé, no descobrir tal o tal truc. I la tasca dels mags és procurar que la gent s’oblide d’aquest desafiament “, conclou Tino.

I per si us quedeu amb ganes o simplement voleu repetir amb la màgia, el reconegut mag Yunke, de la Vilavella, ofereix una gala a la Llar Fallera de Borriana, el dissabte 26 de maig a les 22.15, organitzada pel pub Baviera. Màgia de grans il·lusions amb un dels mags de més prestigi internacional.

El públic que assisteixi podrà veure alguns números nous de l’espectacle Conjuro, un elegant i potent show de màgia adreçat al públic familiar. Conjuro és un recopilatori de trucs dels 10 últims anys de carrera, del qual el mag ressalta les il·lusions òptiques, la seua força hipnòtica i una posada en escena enlluernadora.

Yunke aposta especialment per les il·lusions òptiques en els seus espectacles, ja que considera que és un apartat que el públic pot captar de lluny, com per exemple, el fet de partir a una persona en dues, o fer-la desaparéixer i aparéixer contínuament. “S’ha de creure en la màgia, ara més que mai, i convido a tots a gaudir d’aquest món fantàstic”, va explicar Yunke durant la presentació de la gala.

L’entrada anticipada té un cost de 10 euros per a adults i 8 euros per a xiquets si s’adquireix fins al dia 25 en algun dels punts de venda anticipada, ja que a taquilla (oberta des de les 20.00 hores d’aquest mateix dia) tindrà un preu únic de 12 euros.

Els punts de venda anticipada, repartits per tota la província, són
Baviera (Sant Vicent, 32 de Borriana), Niuet Park (Constitució, 46 de Almassora), Bonk Lounge (Av. Castelló, 41 de Nules), Versso Mandarina (Pl. Segregació, 3 de les Alqueries), El Racó dels Vins (Pare Meliá, 19 de la Vall d’Uixó), Banak (Pl. Redona, 2 de la Vilavella) i La Terrasseta de Lola (Ermita, 257 de Vila-real).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!