L’Hospital Provincial també és cosa de xiquets: jornada de portes obertes

Vols visitar un quiròfan intel·ligent? Mirar a través d’un microscopi? I escoltar després un concert? Este dissabte, 2 de juny, pots a l’Hospital Provincial de Castelló, que celebra les jornades de portes obertes sota el lema Vine a conéixer-nos, amb un munt d’activitats infantils programades de 10.30 a 14.00. Fins i tot  podràs posar a prova si la medicina és el teu. Com? Practicant massatges cardíacs amb un ninot … I molt més: consells de salud, castells unflables, esmorzars saludables, etc. Ací tens totes les activitats infantils detallades.

10.30 a 14.00 Prevenció ambliopia

L’activitat consisteix en la realització de revisions visuals als xiquets i xiquetes participants amb l’objectiu de diagnosticar de forma precoç possibles anomalies visuals o la ambliopia (coneguda popularment com ull vague), que consisteix en la pèrdua parcial o total de la visió d’un ull, o fins i tot de tots dos, a causa de factors visuals no detectats o corregits en la infància.

10.30 a 14.00 Castell unflable i jocs infantils

El joc és part indispensable de la infància així que també s’ha previst una zona lúdica en què els més petits podran saltar en un castell inflable i gaudir de jocs infantils.

11.00 esmorzar saludable

Guiat per nutricionistes i dietistes de l’Hospital Provincial, que ensenyaran als nens els aliments que ha de contenir un esmorzar equilibrat. Ñammm.

11.30 Educació bucodental

I després de l’esmorzar … personal del Servei d’Estomatologia ensenyarà a tots els participants la importància de mantenir una higiene bucal per prevenir malalties d’una forma amena i entretinguda.

12.00 Concert: Trobadorets

L’Associació d’Afectats per Limfomes patrocina l’actuació d’Trobadorets, un concert especialment pensat per a públic infantil (3 a 10 anys). Una hora de música en directe en què els integrants del grup faran cantar i ballar als xiquets, els autèntics protagonistes de la seua proposta musical. Cançons pròpies i cançons de tota la vida, la combinació perfecta perquè el concert sigui tota una festa (estarà ubicat en l’accés principal de l’hospital, per l’avinguda Gran Via). I si us voleu o no podeu anar, Trobadorets repeteix actuació al parc del Pinar en el Concert Solidari d’Acció contra la Fam. De 18.00 a 20.00 hi trobareu diverses activitats infantils, jocs, tallers, etc, inclòs la música del grup.

La jornada de portes obertes a l’Hospital Provincial està concebuda perquè grans i menuts passen un matí divertit i es familiaritzen amb la salut i els professionals sanitaris (consulta ací el programa sencer). I a més pots participar en un concurs a través de Twitter i guanyar un iPad. Fins el 18 de juny pots enviar un missatge amb el hashtag # chpc. Entra aquí i coneix tots els detalls del concurs.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “L’Hospital Provincial també és cosa de xiquets: jornada de portes obertes

  1. Pingback: Espai Menut | El Hospital Provincial vuelve a acordarse de los más pequeños en su jornada de puertas abiertas

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!