Espai Menut et regala dues entrades dobles per a Aquarama: un capbussó de diversió

Si vols passar un dia amb els teus fills/es d’allò més divertit, el parc aquàtic Aquarama és el teu destí. I perquè no t’ho penses més, Espai Menut et regala dues entrades dobles per aquest estiu. ¡La Cala del Pirata t’espera! Per participar en el sorteig només has de ser fan de la nostra pàgina a Facebook (si encara no ho ets segueix aquest enllaç i dóna-li al botó de M’agrada) i enviar un correu electrònic amb la paraula Aquarama en l’assumpte a la nostra adreça info(arrova)espaimenut.com i entraràs en el sorteig d’aquestes dues entrades dobles, valorades en 42 euros. Recorda posar el teu nom complet i un telèfon de contacte al correu electrònic.

Pots enviar els teus correus fins al dijous 5 de juliol a les 15.00 hores. Espai Menut donarà a conèixer als dos guanyadors o guanyadores a través de xarxes socials i enviant un correu electrònic personal. Les entrades s’han de recollir a Castelló. Pots utilitzar aquestes entrades el dia que tu vulgues durant aquesta temporada (acaba el 9 de setembre) així és que tens temps de sobres.

Aquarama t’ofereix un munt de possibilitats per passar un dia inoblidable amb els teus fills o filles. Un parc aquàtic de 45.000 metres quadrats per gaudir de tobogans, de piscines amb ones i sense onades, de sales de jocs, de restaurants… Ah! I, per descomptat, no et pots anar del parc sense provar un dels seus populars i deliciosos gofres.

I com ens agrada que us ho passeu bé, prometem més sortejos d’entrades durant el mes de juliol així que estigueu atents a la nostra web, a la nostra pàgina a Facebook i al nostre perfil a Twitter.

Ací et detallem de les seues 17 atraccions aquàtiques, algunes de les més apropiades per gaudir de Aquarama en família (tingues en compte que més que per les edats, és l’altura la que limita l’accés a algun dels tobogans):

La cala del Pirata

La més divertida per als petits, amb jocs adaptats a la seva mida. Inclou la recreació d’un vaixell pirata.

La piscina d’onades

Capbussa’t en aquest ‘mar’ d’aigua dolça. Piscina en la qual de tant en tant s’activen ones. I té una diversió afegida: dos grans cubs que deixen caure litres i litres d’aigua. Et sumaràs a la festa i et posaràs sota.

Zona de llacs

Zona de relax. Si el teu fills/es tenen edat per fer-te el capritx, aquesta zona t’agradarà.

Zona de dunes i minidunes

Cinc tobogans ondulats que et permetran competir amb els teus fills i filles per veure qui és més ràpid. Et gosaràs a posar-te a prova? Per als més petits, les minidunes, el mateix tipus de tobogan però a escala.

El remolí

És com un lavabo gegant multicolor. Accedeixes a matalàs (per a dos, ideal per compartir amb els teus fills) per un tobogan i el remolí d’aigua t’arrossega fins a un altre tobogan de sortida.

Riu Aventura

Llança’t amb matalàs (estan incloses en el preu de l’entrada) per aquest tobogan descobert que va donant girs. És com baixar per uns ràpids.

Black Hole

Tobogan cobert i enroscat pel qual baixaràs com si navegases per un riu subterrani.

La Jungla

Tira’t a l’aigua des d’una tirolina. És gairebé, gairebé com si fossis Tarzan a la selva. Una capbussada refrescant.

Enrotllats

Serpenteja mentre davalles en aquests tobogans descoberts que van donant girs fins a acabar a l’aigua.

La Boa

Tobogan cobert en forma de serp en el qual et podràs lliscar fins donar-te un refrescant bany.

El parque obre de dilluns a diumenge de 11.00 a 19.00. Huit hores ininterrompudes per que gaudisques de l’aigua, de les atraccions, dels restaurants… del que tu vulgues. Ja saps, en Aquarma, l’aventura et crida.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!