Una batalla de confetis i colors, colofó a nou dies de festes a Borriana

El final de l’estiu ja està ací, però per a esgotar la recta final abans de la volta al col·le, gens millor que anar de festa, ni més ni menys que nou dies de propostes festives a Borriana per a tota la família. Si bé els bous i les revetlles copen gran part del programa d’actes, tampoc falten les activitats pensades específicament per als més menuts. I entre els actes més singulars i recomanables per a gaudir amb els nanos, el taller i desfilada de fanalets del divendres 7 de setembre i l’acolorida Batalla de Flors del diumenge 9 de setembre, una guerra de confeti en tota regla. Acabar arrebossat de papers de colors està garantit!

També hi haurà espectacles infantils, jocs i tallers, visita al campanar, correbous de carretó…. Una selecció d’actes per als peques o per a gaudir en família que arrepleguem a continuació en Espai Menut. I si voleu més informació, ací trobareu el programa complet de festes.

Dissabte, 1 de setembre

11.00 “Aescena canta i juga” al Llar Fallero. Espectacle infantil en què els protagonistes són els assistents organitzat per l’associació cultural A Escena, des de la que animen als més xicotets a acudir a cantar i jugar amb ells.

18.30 a 20.30 Jocs i tallers infantils al Casal del Vi, ubicat en la Terrassa Payà.

Domingo, 2

10.30 a 10.30 Visita popular al campanar de Borriana, recomanable per a tota la família. La visita està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la penya Hi ha tuke tinporta i permet conéixer un dels principals símbols de patrimoni de la ciutat.

11.00 Correbous infantil pel recorregut de la “vila del bou”.  Aquesta cercavila taurina infantil està a càrrec del grup “Bou per la vila” i consistirà en l’exhibició de cinc bous i un cabestre de carretons. A continuació hi haurà concurs de retallades i repartiment de regals per als assistents a la Plaça Major.

Dijous, 6

16.00 “Aescena canta i juga” eal Llar Fallero. Els que no van tindre l’oportunitat el primer dissabte de gaudir d’aquest espectacle infantil, en el que els protagonistes són els assistents, organitzat per l’associació cultural a Escena, podran fer-ho la vesprada del dijous. I els que ja ho van veure, podran repetir.

22.30 Correbous infantil de carretons embolats pel recorregut de la “vila del bou”.

Divendres, 7

18.00 a 20.00 Jocs i tallers infantils al Casal del Vi, ubicat en la Terrassa Payá.

19.00 Taller de Fanalets a les portes del Centre Municipal de Cultura La Mercé. Tots els assistents al taller, dirigit pels pares i mares de la Coral Borrianenca, podran confeccionar els tradicionals fanalets. Els xiquets i xiquetes que vullguen participar poden arreplegar els melons d’Alger els dies 6 i 7 en el Centre Municipal de Cultura La Mercé.

22.30 XI Desfilada de Fanalets amb eixida des de la plaça Rafael Martí de Viciana i recorregut per la Tanda, plaça de la Mercé, Sant Serapi, el Barranquet, Pla de Sant Blai i carrer de la Misericòrdia, on se celebrarà un porrat popular. En la desfilada participarà la Coral Infantil Borrianenca i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Borriana, que al llarg del recorregut interpretaran cançons infantils tradicionals.

Domingo, 9

18.30 Batalla de Flors pels carrers del centre en què es llançaran tones de confetis des de les carrosses decorades amb flors de paper. En la popular cavalcada participaran les 18 comissions falleres de la ciutat, les reines falleres i els seus corts, així com les representants de les ciutats invitades. Com cada any, el vestuari dels participants i la decoració de les carrosses, verdaderes obres d’artesania algunes d’elles, tornaran a posar de manifest la imaginació i els mesos de treball i dedicació de les comissions falleres de Borriana.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!