Un parc aquàtic i un jardí encantat potenciaran el costat més familiar de Marina d’Or

El complex turístic Marina d’Or, a Orpesa, potència el seu perfil més familiar aquest agost amb una programació que inclou activitats diàries: tallers, karaokes, cercaviles, contacontes, titelles i espectacles musicals. Unes només per als clients però d’altres, per al públic en general. A més, el recinte turístic acull obres de teatre dins del Festival Internacional de Titelles d’Orpesa i projeccions de cinema dins del cicle Cinestival. Una oferta que se suma a les instal·lacions especialment pensades per als menuts de la casa, com Mundo Fantasía o Parque Aventura d’Or. Dues àrees de joc per passar-s’ho pipa. I aquest any, a més, estrenarà parc aquàtic, Polinèsia, i un Jardí Encantat d’éssers fantàstics.

Aquesta combinació d’activitats i instal·lacions a la mida dels més xicotets fa que escoles d’estiu com la de World Sport dediquen una jornada a la visita al complex turístic. Aquí us deixem la relació d’activitats infantils per a tots els dies de la setmana i les instal·lacions infantils: De la programación setmanal, el cercavila de les mascotes de Marina d’Or: cada vesprada a les 19.45 i l’espectacle musical amb les mascotes tots els diumenges a les 21.30 als jardins estan oberts al públic en general.

Quant als clients, Marina d’Or té una programació amb taller vol de catxirulos dilluns de 11.00 a 12.00 i de 12.30 a 13.30 a la platja; concurs de castells de sorra dissabtes de 11.00 a 12.00 i de 12.30 a 13.30 a la platja; taller de trenes dilluns de 19.00 a 21.00 al Local Teen; taller de polseretes divendres de 19.00 a 21.00 al Local Teen; karaoke dimarts i dijous de 18.00 a 19.00 al Saló Europa; titelles dilluns, dimecres, divendres i dissabtes a les 17.00 al Saló Europa i contacontes: dimarts, dijous i diumenges a les 17.00 al Saló Europa.

Instal·lacions infantils

Mundo Fantasía: envoltat d’una muralla medieval i decorat per grans ninots en el millor ambient de fantasia, un lloc ple de diversió i imaginació. Cinema 4D, pista inflable, carrusel, minikarts i fins a un vaixell pirata on poder prendre un refresc i descansar.

Parc Aventura d’Or: entorn salvatge ple de vegetació, rèpliques d’animals barrejat amb un munt d’atraccions com el Gran Tobogan, els Ràpids, el Discoloco, la Caiguda Lliure, l’Aranya, Jumping…

Miniclub: zona comuna de jocs per a tots els nens (gratuït per als clients allotjats)

La Ludoteca: amb piscina de boles, tobogan, tallers manuals i una enorme biblioteca infantil

Pequemundo: parc infantil pensant perquè els papis puguin descansar i relaxar-se a la cafeteria / bocateria mentre els seus fills/es no paren de jugar a la piscina de boles, llits elàstics (per als més grans), diversos inflables i l’espectacular pista americana amb un circuit escalonat que recorre totes les zones.

Parc Acuàtico Polinesia: comptarà amb més de vint novedoses activitats i atraccions diferents. Inclourà servei de menjars per a reposar forces.

Jardí Encantat: organitzat en set regnes, et trobaràs amb arbres que parlen i conten històries, personatges animats i un fum de detalls més.


Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Un parc aquàtic i un jardí encantat potenciaran el costat més familiar de Marina d’Or

 1. HOLA!!!
  HEMOS ESTADO DIEZ DIAS EN EL COPLEJO MARINA D’OR, Y EL SERVICIO HA SIDO FANTASTICO LO QUE HA SIDO LAMENTABLE ES QUE HAGAIS PROPAGANDA DEL PARQUE ACUATICO CUANDO AUN ESTA EN PLENAS OBRAS Y ENCIMA EL JARDIN ENCANTADO CERRADO POR CULPA DE LAS OBRAS DEL PARQUE. ME SIENTO ENGAÑADA, SOBRE TODO POR MI HIJO QUE TIENE 12 AÑOS Y A PARTE DE PARQUE DE AVENTURA POCO MAS HA PODIDO DISFRUTAR.
  MONICA

 2. Hola Mónica,

  En el artículo no se hace “propaganda”, simplemente tratamos de informar después de haber preguntado directamente a la empresa. Como se explica en el texto, y según nos informó Marina d’Or, el parque acuático estará abierto en agosto, por eso siempre se habla en futuro, y que el Jardín Encantado estuviera cerrado por las obras del parque acuático no nos habían informado.

  Muchas gracias por compartir tu experiencia y por seguirnos.

 3. UN ENGAÑO !! Para adultos sólo una atracción y la piscina de buceo en 3D es una piscina con pegatinas y mal puestas! Además la piscina de olas rota y se inauguró la semana pasada.una vergüenza!!!!

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!