‘Algo que quería ser Alguien’, teatre familiar per a créixer acompanyat

El teatre familiar torna a colar-se en la programació d’oci a la capital de la Plana. I de nou de la mà de la Sala Zona 3, una proposta de la companyia Artes Visuales per fer del teatre (i també altres disciplines, com el circ) una alternativa d’oci per grans i menuts. Aquest dissabte, 1 de desembre, l’obra que presenten es titula Algo que quería ser Alguien, un viatge interior i exterior representat amb la màgia dels titelles.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE
QUAN: DISSABTE 1 DE DESEMBRE A LES 18.00
ON: SALA ZONA 3 (BISBE SALINAS, 6 CANTONADA)
EDAT: A PARTIR DE 5 ANYS
DURADA: 50 MINUTS
ENTRADA: 4 EUROS

L’espectacle de Mima i Maya Jankovic, en què es combina el treball actoral amb els titelles, evoca el coneixement i creixement d’un ésser innocent, curiós, obert com podria ser un xiquet… o qualsevol ésser humà. També un adult, per què no. En el seu viatge i recerca, el personatge anomenat Algo va per la vida, amb l’ajuda del científic, enfrontant-se a les nostres pors, desconeixements, amb els nostres dubtes, errors i debilitats,… I en aquest viatge es troba amb els diferents personatges que l’ajudaran a aprendre a ser Alguien: la nit, la llum, el raig del sol, l’aranya, el ruc, la fada de la praderia…

Una proposta amb doble lectura, per a menuts i grans, en la qual l’actor Benjamín Español guia als espectadors a través d’aquest viatge. L’obra, que dura uns 50 minuts, està recomanada per a xiquetes i xiquets a partir de 5 anys. Una de les poques oportunitats per veure teatre impulsat des d’una sala privada que selecciona les històries i les seues posades en escena per ‘enganxar’ als més menuts al meravellós món del teatre.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!