Una eixida mediambiental en família per a repoblar El Pinar

Aportar un granet de sorra en la millora ambiental del Pinar i, a més, fer-ho en família. El Voluntariat Mediambiental de Castelló organitza per aquest dissabte, 16 de febrer, una repoblació forestal al Pinar del Grau a partir de les 11.30 i que està oberta a totes les persones interessades en conèixer més de prop la riquesa natural d’una de les zones verdes més visitades de la ciutat.

Amb està activitat es pretén augmentar la diversitat de plantes autòctones del Pinar i incrementar el nombre de pins joves, a més s’explicarà la seua història, la importància com a pulmó verd i la biodiversitat d’animals i plantes que té aquest conegut espai natural. I per als més menuts és una oportunitat ideal per passar un matí de dissabte diferent, en una ambient natural i sense sortir de la ciutat.

“La jornada s’ha dissenyat perquè xiquets i xiquetes, amb els seus pares o acompanyants, puguen viure una jornada de contacte directe amb la natura, aprendre a respectar-la, entendre la importància que tenen els arbres j a que senten que el parc és seu. I, per descomptat, posar en valor un espai verd com la Pineda “, ens explica Carlos Vega, coordinador del Voluntariat Mediambiental de Castelló.

La Regidoria de Sostenibilitat facilitarà uns 250 plançons, entre pins i diferents espècies d’arbustos típics de la muntanya mediterrània (llentiscle, margallons, romaní), aportaran les eines i l’aigua necessària per dur a terme aquesta activitat. Només cal confirmar assistència enviant un correu a cvegavoluntariado (arrova) hotmail.com.

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!