Científics desordenats i pallassos entre Quixots, teatre per partida doble a Castelló

Teatre per partida doble per al cap de setmana. Versos en tu ventana, teatre de titelles ambientat en un laboratori de lletres desordenat, per al divendres a la vesprada dins el cicle Bancaixa Escènica de la Fundació Caixa Castelló. I Este es mi reino, amb dos pallassos viatjant entre clàssics de la literatura espanyola com El Quixot i El lazarillo de Tormes, per al dissabte a la vesprada a la sala Zona 3. Dos espectacles per deixar un buit ben gran al bon humor, al món de l’imaginari, a les emocions ia la màgia. Dues obres per gaudir del teatre per a públic familiar.

Versos en tu ventana

Espectacle de titelles amb intervenció d’autors i màscares dirigit especialment per a públic jove que presenta a Poesia i Poema, dos científics que treballen en un vell laboratori de lletres, el qual, malauradament, ha estat completament desordenat. Per recuperar novament l’ordre cal reubicar tots els versos en les finestres, als titelles en els retaules i les il · lusions sobre l’escenari.

Una obra que situa el públic en el joc a cavall entre el món de l’imaginari i el de la realitat. Un espectacle de teatre que desperta a parts iguals l’emoció i l’humor.

La companyia Proyecto Caravana és un col·lectiu de joves creadors que canalitza les seves inquietuds artístiques i pedagògiques a través del teatre. Des d’un treball molt personal i artesà acosten la seva proposta artística als més joves en un espectacle que posa de manifest la fantasia que podem trobar en les coses senzilles i comunes de la vida.

FITXA DE L’ESPECTACLE

OBRA: Versos en tu ventana
COMPANYIA: Proyecto Caravana
CICLE: Bancaixa Escènica
QUAN: divendres a les 18.30
ON: sala d’actes Edifici Hucha
ENTRADA: lliure fins a completar aforament
DURADA: 50 minuts

Este es mi reino

Seran dos reis? ¿O dos bufons? No! Són dos pallassos viatjant entre clàssics de la literatura espanyola. Una obra en què els protagonistes ens expliquen la seva particular visió de El Quixot i El lazarillo de Tormes en un viatge imaginari per la literatura del segle d’or del teatre espanyol.

Un viatge de dues patans molt capaços. Mentre llibre, es creuaran amb el circ i la màgia més actual, un viatge on l’aprendre no està renyit amb el riure i la diversió. Un espectacle pedagògic i tendre, literari i boig.

FITXA DE L’ESPECTACLE

OBRA: Aquest és el meu regne
ACTORS: Arturo Martín i Xavi Castelló (dirigits per Sergio Chaves)
PRODUÏDA PER: La Troupe Malabó
QUAN: dissabte 16 de març a les 18.00
ON: Sala Zona 3 (Bisbe Salinas, 6)
ENTRADA: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!