Cookie Time y Little Artist Babies, talleres creatius en anglès previs a la Pasqua

Tallers per llepar-se els dits amb l’elaboració de galetes de Pasqua. I taller per estimular la creativitat en bebès. Aquestes són les dues propostes amb les quals Buddies English for Kids presenta la segona entrega del seu programa Little Artist, tallers creatius en llengua anglesa.Tots dos tallers es celebren aquest mes de març. El de galetes, denominat Cookie Time, té fins a tres sessions diferents mentre que el d’art per a nadons, el Little Artist Babies, s’ha programat en una sessió única. A continuació us deixem tots els detalls dels dos programes. 

Cookie Time 

Aquest taller infantil de cuina creativa en anglès pretén introduir als més petits en el món de l’elaboració i decoració de galetes de Pasqua. Una manera divertida i saborosa de despertar el costat creatiu culinari dels petits. I tot amb l’anglès com a llengua vehicular. Nyammm.

Dates i horari: divendres 15 de març de 17.30 a 19.00 / Dissabte 16 de març de 11.30 a 13.00 / Divendres 22 de març de 17.30 a 19.00
Edats: de 4 a 10 anys.
Preus: 15 euros (material inclòs)
Lloc: Buddies English for kids. Carrer Carlos Fabra Andrés 1-baix (Edifici Torre Lledó) de Castelló.

Little Artist Babies

Buddies English for kids, en col·laboració amb MASCULTURA, posen en marxa un programa pioner per estimular de forma primerenca el potencial creatiu. Dirigits per l’artista contemporani Pau d’Antoni i assessorats per professionals de la branca de l’art i la pedagogia, Buddies proposa diferents tallers pràctics on la diversió i l’aprenentatge es donen la mà. Grups reduïts de màxim sis alumnes amb un familiar o persona de confiança.

Dates i horari: dissabte 23 de març de 11.30 a 12.30 hores.
Edats: d’1 a 3 anys.
Preus: 15 euros (material inclòs) Imprescindible un familiar durant tota la sessió.
Lloc: Buddies English for kids. Carrer Carlos Fabra Andrés 1-baix (Edifici Torre Lledó) de Castelló.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!