Un Almassora Circ amb xanques itinerants, conta contes, circ i clown per a tota la família

Almassora Circ, el programa cultural dirigit a públic familiar, torna a la càrrega amb la segona edició després de l’èxit aconseguit l’any passat. Xanques itinerants, contacontes, circ i clown són les propostes per aquest primer trimestre de l’any. Quatre espectacles repartits en dissabtes dels mesos de gener, febrer i març convertiran la plaça Pere Cornell en un improvisat escenari per apropar a grans i menuts una oferta cultural i d’oci de qualitat. Tots els espectacles comencen a les 18.00.

Aquest any Almassora Circ s’estrena el dissabte 26 de gener amb Animàtic, de la companyia Scura Splats, un espectacle de xanques itinerant en què conflueixen totes les tècniques d’animació: malabars, cançons, acrobàcies,… i, a més, amb les espectaculars xanques de ballesta.

El relleu el prendrà el Conta contes de la companyia Amagatall el dissabte 9 de febrer. Un espectacle infantil amb actors-manipuladors que compten un conte amb titelles i disfressats de personatges infantils. La màgia i la faula seran els protagonistes en en un espai públic, la plaça Pere Cornell, que es convertirà en improvisat escenari i on tot el públic està convidat a deixar córrer la imaginació. Té una durada aproximada d’una hora.

I del màgic món dels contes al major espectacle del món: el circ. La companyia Artes Visuales té preparada una sessió de circ per al dissabte 23 de febrer en què els petits (i potser també algun major si s’atreveix) podran posar a prova les seues habilitats amb malabars: plats xinesos, maces, diavolos, anelles .. .

Un mes després, el dissabte 23 de març, just abans de la Setmana Santa el clown tancarà la programació hivernal del Almassora Circ amb l’obra El gran Bernardo, de Keko. Un espectacle d’uns 50 minuts de durada protagonitzat per Jorgito, un protagonista una mica especial. Jorgito explica una història molt graciosa i peculiar i, de passada, mostra totes les habilitats que Bernardo li ha ensenyat. Hi malabars amb fins a set pilotes, diavolo, tocs de pilota de futbol, ​​acrobàcia i, és clar, moltes rialles.

Però Almassora Circ promet no para i des del departament de Cultura ja treballen per renovar l’oferta d’oci cultural per a tota la família en el segon trimestre.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!