Màgia i pallassades, estimulació musical, Trobadorets i teatre familiar, programa de primavera de la Sala Zona 3

Malabars, clown i màgia. Estimulació musical per a nadons. Concert per a públic infantil amb Trobadorets. I teatre familiar. Què més es pot demanar? La Sala Zona 3 de Castelló ha dissenyat una programació d’allò més variada per a les vesprades dels dissabtes d’abril. Un repertori que segueix ampliant les possibilitats d’oci per a públic familiar amb noves temàtiques (Zona 3 s’estrena com a sala de concerts amb Trobadorets) i amb franges de públic no sempre ben ateses (de 0 a 3 anys). Tots els espectacles se celebren a les 18.00 i tenen una entrada de 4 euros. Per a qui vulga reservar entrada amb antelació per a qualsevol dels espectacles o tallers només ha de telefonar al 699 904 351 o al 964 260 515. Que comence l’espectacle!

TOP MÀGIC

Argument: és la nova aventura de Jolina Chifer i Rebeco Hood, on aquests personatges reprenen clàssics de pallassos amb un repertori divertidíssim. Jolina farà de mestra de cerimònies en aquest particular circ de comèdies, amb Isard com a ajudant i escuder fidel, un espectacle de números, reptes i proeses, lligats i barrejats. Un repertori en el qual tenen cabuda la màgia dels pallassos, la destresa dels malabars i també, com no, la màgia de abracadabra pota de cabra. Un esdevenir de despropòsits a propòsit i al servei de l’humor tendre, innocent i pur. Un concert en clown major i pallasso menor sostingut, guiat per dos personatges que s’entenen en els seus conflictes.
Actors: Sergio Chaves i Marisa Ibáñez (La Troupe Malabó)
Dia: dissabte 6 abril
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros

ESTIMULACIÓ MUSICAL BABY DO-RE-MI

Descripció: el primer taller pilot del programa d’estimulació musical Baby Do-Re-Mi a la Sala Zona 3 va ser tot un èxit, tant que forma part de la programació fixa de la Sala Zona 3. Ara repeteixen amb una altra sessió de prova per a qui encara no conega aquesta proposta en què, a través de la música, s’explora i investiga, es desenvolupen habilitats motores i cognitives, s’adquireix capacitat d’atenció i escolta, es fomenta la relació i la comunicació social i familiar i, sobretot, es desperten la imaginació, la curiositat i la creativitat innates dels més petits. És un taller condensat d’estimulació musical a través del ritme, la percussió, el moviment corporal i els sentits aplicat al període inicial de la vida, de 0 a 6 anys.
Dia: dissabte 13 d’abril
Impartit per: Aida Fernández, psicòloga
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros

TROBADORETS EN CONCERT

Descripció: els hem vist tocar en festes locals, en espais oberts, en tancats, enmig de la Pineda … i no ens cansem. Els seus concerts per a públic infantil i familiar van de menys a més: comences escoltant com canten o com ballen els menuts i acabes saltant, ballant i aplaudint. Pura diversió. El seu primer CD, Sons i cançons, inclou sis temes: Trobadorets, Els Nombres, L’ovella, Els Cavallers, El rock dels instruments i Adéu, adéu. Quatre composicions pròpies, una del cançoner popular -Els Cavallers- i l’Adéu, adéu de Xesco Boix. Aquest concert inclourà altres cançons populars que us faran ballar, segur.
Components: Pau Sancho, cantant i presentador, Gerard Chiva, guitarra espanyola i guitarró, i Javi Rua, guitarra i percussions.
Dia: 20 abril
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros

LA LEYENDA DEL AJEDREZ

Argument: aquesta obra converteix al públic en protagonista d’una partida real. Un viatge que arrancarà al crit de a l’atac! i que portarà els espectadors a l’Índia, per descobrir Sissa, l’inventor d’aquest joc d’estratègia. És clar que llavors no es deia escacs si no chaturanga. I a Pèrsia, on va nàixer l’expressió escac i mat. La llegenda dels escacs és una obra a públic familiar (majors de 3 anys) que fusiona les faules i realitats d’aquest joc extraordinari. Al llarg d’una hora (és la durada aproximada de l’obra teatral) es combinen referències històriques amb la projecció dels moviments de cadascuna de les figures i amb les fotos d’alguns dels jugadors més famosos. I també coses curioses.
Dia: dissabte 27 abril
Actors: Pablo Castell i Víctor Ripollés
Hora: 18.00
Entrada: 4 euros

 

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!