Trio de tallers infantils: d’anglès amb Little Garden, de scrapbook i de reciclatge artístic

Aquest tercer cap de setmana d’abril arriba carregat de tallers infantils. De jardineria en anglès, manualitats scrapbook (personalització d’àlbums de fotos) i de reciclatge artístic centrat en l’art de la pesca, a Castelló i al Grau. Tres opcions per potenciar la creativitat de xiquets i xiquetes a partir de 4 anys
d’una manera divertida en activitats que tenen altres avantatges: aprendre anglès en un cas, valorar els treballs d’elaboració pròpia com a regal per al dia de la mare o promoure la destresa motora fina. Tres propostes per començar el cap de setmana en divendres. A continuació vos expliquem tots els detalls dels tres tallers.

Little Garden 

Imparteix: Buddies English for Kids
A qui va dirigit: nens i nenes de 4 a 10 anys
Descripció: Little Artist presenta el seu programa de tallers infantils dedicat la jardineria íntegrament en anglès. Els xiquets i les xiquetes s’introduiran de manera divertida al món de les plantes, l’hort i les flors ornamentals, fent especial èmfasi en el vocabulari en anglès i en fomentar el costat més creatiu dels menuts.
Preu: 15 euros (material inclòs)
Lloc: Buddies English for kids. Carrer Carlos Fabra Andrés 1-baix (Edifici Torre Lledó) de Castelló
Dies: Divendres 19 d’abril (de 17.30 a 19.00)
Dissabte 20 d’abril (de 11.30 a 13.00)

Scrapbook especial xiquets/es

Imparteix: Scrapbook Castelló
A qui va dirigit: xiquets i xiquetes a partir de 4 anys (acompanyats d’un adult)
Descripció: més que un taller de manualitats. El scrapbook és una tècnica per personalitzar àlbums de fotos que sorprèn un cop vist el resultat. L’Associació de Veïns Raval de la Trinitat programa aquest taller especial per a nens i nenes amb l’objectiu d’elaborar un regal personal i irrepetible per al dia de la mà. I posar a prova la creativitat dels més petits, és clar.
Lloc: Associació de Veïns Raval de la Trinitat
Dia: dissabte 20 abril
Hora: 10.00 a 12.00

Anem a pescar! 

Imparteix: Contaclown amb la col · laboració de diferents experts en les temàtiques que s’aborden
A qui va dirigit: xiquets i xiquetes de 5 fins a 12 anys
Descripció: el taller es compon de dues parts. A la primera s’expliquen els diferents tipus de pesca que s’utilitzen en el Llevant i, en la segona, es passarà a la pràctica amb la realització del joc tradicional de pesca amb canya confeccionant tot el material necessari: canyes, ham, peixos, pops , tortugues, etc. Taller didàctic inclòs en el Cicle de Tallers de Reciclatge Artístic del Museu del Mar,
Objectius pedagògics: desenvolupament de la destresa motora fina, coordinació visomotriu, creativitat, cooperació i coneixement de mig.
Lloc: Museu del Mar C / Eivissa (Grau de Castelló)
Dia: dissabte 20 abril
Hora: 11.00 a 13.30

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!