‘La Bella Dorment’, teatre familiar i gratuït al Carmen Tur de la Vall

El teatre familiar es fa lloc en la programació cultural de la Vall en aquest últim cap de setmana de maig. De la mà de l‘Horta Teatre, el Carmen Tur es convertirà aquest diumenge, 26 de maig, en un escenari de conte per rebre a La Bella Dorment. Però no una Bella Dorment tradicional. La proposta de la companyia valenciana és una particular versió del clàssic de Charles Perrault amb un gir inesperat. Un espectacle que agradarà tant a grans com a menuts. I, a més, amb entrada gratuïta fins a completar aforament. A les 19.00 al teatre vos espera a la Vall.

TÍTOL: La Bella Dorment
DURADA: 50 min.
ANY D’ESTRENA: 2006
COMPANYIA: l’Horta Teatre
QUAN: diumenge, 26 de maig, a les 19.00
ON: Teatre Municipal Carmen Tur
PÚBLIC: familiar
ENTRADA: gratuïta

La Bella Dorment que es representarà sobre les taules del Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall és una proposta molt visual amb diverses tècniques com les arts plàstiques, les titelles, la música, les projeccions i les ombres xineses… Un espectacle ple d’humor i tendresa que viuran a parts iguals els menuts i els adults. Una oportunitat de redescobrir un conte moltíííssimes vegades comptat i adaptat al cinema. Però ara, en versió teatral i amb segell propi.

L’Horta Teatre carrega a la motxilla més d’una desena d’espectacles per a públic infantil. Va estrenar el seu camí en aquests menesters del teatre per a públic familiar amb Llegenda de bandoler en 1994 i la tanca, de moment, amb La pell de gallina. Gairebé 20 anys de trajectòria en el món del teatre per a públic familiar de qualitat i en valencià avalen la companyia.

Aquí vos deixem l’argument d’aquesta particular Bella Dorment: Això era i no era un rei i una reina que anhelaven tenir fills. Fruit d’aquest desig va néixer una nena. En bateig convidaron a tots els habitants del regne. Però una fada dolenta, envejosa pel fet de no haver estat convidada, va llançar un malefici sobre la criatura. Quan complís 15 anys, es punxa amb una agulla i dormiria profundament durant 100 anys fins que un jove príncep la despertés. Però no van passar 100 anys, sinó 500. I qui finalment va entrar a l’habitació de la princesa no era exactament el tipus de príncep que tots esperaven.

El desenllaç, gratuït, diumenge 26 de maig a les 19.00 al Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!