Apunta’t a la primera jornada de seguritat viària en família: motor i oci segurs

L’educació viària segueix sent una assignatura pendent, tant per a menuts com a majors. Alguna activitat escolar puntual i poc més. Així que la primera jornada d’educació viària en família, organitzada per l’Escola de Conducció Maralba, Michavila Centres Automoció i Torresport, pot ser una bona oportunitat per reforçar la seguretat viària des d’una perspectiva lúdica que, a més, implica tota la família. Quan? Dissabte que ve 8 de juny de 10.00 a 14.00 al recinte al costat de Michavila Centres Automoció (avinguda Castell Vell, 73 de Castelló). Com? Amb un munt d’activitats lúdico-formatives en què podrà participar tota la família per tal a millorar l’educació viària. Motor i oci segur.

La jornada (més avall trobareu com inscriure-vos per gaudir de l’esdeveniment de manera gratuïta) inclou un parc infantil de trànsit. Primer es fa una xicoteta sessió de teoria sobre senyals de trànsit i després es passa a les pràctiques amb karts elèctrics equipats amb plaques solars. Pares i resta de xiquets (de 6 a 10 anys) circulen com a vianants. També hi trobareu tallers de manualitats relacionades amb l’educació viària, xerrades sobre el maneig del volant i, atenció papis, un circuit de simulació de sobreviratge (tenir carnet de conduir és l’únic requisit). Ací teniu un vídeo perquè sapigueu que és això del sobreviratge:

Passar-s’ho bé i, al mateix temps, aconseguir que els nostres fills i filles milloren la seua seguretat quan passegen per la ciutat és un dels al·licients d’aquesta primera jornada de seguretat viària en família. I un altre, que l’esdeveniment serà gratuït per als convidats de les escoles i AMPAS inscrits: Gregal (Castelló), Escola Pia (Castelló), Angelina Abad (Vila-real), Escultor Ortells (Vila-real), Botànic Calduch (Vila- real), Cervanres (Castelló), Palmerar (Benicàssim), Estepar (Castelló), Exèrcit (Castelló), Juan G. Ripollés (Castelló), Isidoro Andrés (Castelló), Tombatossals (Castelló) i Santa Àgueda (Benicàssim).

Si el teu col·legi o AMPA no està a la llista, no et preocupes perquè només t’has de registrar (punxa en aquest enllaç) i indicar a quin centre educatiu o AMPA pertanys, com has conegut la jornada d’educació viària en família i des de l’organització et enviaran la invitació. Així que si vols gaudir d’un matí diferent, en família i amb una proposta que des de l’aspecte lúdic contribueix a millorar la seguretat viària no espereu i apunteu-vos ja.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!